Firma en Digital.CSIC (*)
Giráldez, Francisco Javier
 
Centro o Instituto
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y Producción de Herbívoros.
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. CSIC
 
Especialización
Veterinaria. Bioquímica, genética y biología molecular. Inmunología y microbiología.
 
Email
j.giraldez@eae.csic.es
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Palabras Clave:  Meat

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
2openAccessGiráldez_animals-13-03465-v3_2023.pdf.jpg9-nov-2023Conventional feed-grade or slow-release coated urea as sources of dietary nitrogen for fattening lambsSaro, Cristina; Degeneffe, Miguel Alonso; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, Javier; Caro, Irma; López-Ferreras, Lorena CSIC ORCID; Horst, Egon Henrique; López, Secundino CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
3openAccessMartín_ISEP2022_418-419.pdf.jpg2022Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of earlyfeed restricted lambs modifies metabolismMartín González, Alba CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.artículo
4closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
5closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Effect of sex and feeding system on feed intake, growth, and meat and carcass characteristics of fattening Assaf lambsRodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Landa, Roberto CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
6openAccessjun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Tejido, María L. CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
7closedAccess2007Effects of the inclusion of sodium bicarbonate and sugar beet pulp in the concentrate for fattening lambs on acid-base status and meat characteristicsBodas, Raúl CSIC ORCID; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; López, Secundino CSIC ORCID ; Fernández Díez, Begoña CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
8closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2006Potential use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the estimation of chemical composition of oxen meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
9openAccessAndres et al 2013_R1.pdf.jpg2014The effect of quercetin dietary supplementation on meat oxidation processes and texture of fattening lambsAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Huerga, L.; Mateo, J.; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Rotolo, L.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo