Firma en Digital.CSIC (*):
Giráldez, Francisco Javier
 
Otras firmas:
Giráldez García , Francisco Javier
 
Centro o Instituto:
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento:
Nutrición y Producción de Herbívoros.
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico. CSIC
 
Especialización:
Veterinaria. Bioquímica, genética y biología molecular. Inmunología y microbiología.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
Email:
j.giraldez@eae.csic.es
 

Results 1-20 of 127 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-Jan-2016Alimentation des agneaux : effet du degré de broyage des céréalesAndrés, Sonia  ; Jaramillo, Esaúl; Blanco, Carolina ; Tejido, María L. ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
3openAccessMantecón et al. 2004 Reg. 325.pdf.jpg2004Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
4closedAccess1998Animal performance and chemical body composition of lambs fed diets with different protein supplementsManso, Teresa; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Lavín, Paz  ; Castro, Teresaartículo
5openAccessRodriguez_et_al_2011_postprint.pdf.jpg2011Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambsRodríguez, Ana Belén ; Bodas, Raúl ; Landa, Roberto; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
6openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara ; Andrés, Sonia  ; Bodas, Raúl ; Benavides, Julio  ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
7closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2005Assessment of nutritive value of cereal and legume straws based on chemical composition and in vitro digestibilityLópez, Secundino ; Davies, D. R.; Giráldez, Francisco Javier  ; Dhanoa, M. S.; Dijkstra, J.; France, J.artículo
8embargoedAccessCarballo, D. E._Assessment of the antioxidant_2018.pdf.jpg2018Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.artículo
9closedAccess1999Body composition changes and energy retention in milk-fed lambs undergoing energy restrictionGiráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Pilar  ; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  artículo
10openAccessFerreras et al._2014 _artículo aceptado.pdf.jpg2014Calicophoron daubneyi (Paramphistomidae) in slaughtered cattle in Castilla y León (Spain)Ferreras, Mª del Carmen ; González Lanza, Camino  ; Pérez Pérez, Valentín ; Fuertes, M. ; Benavides, Julio  ; Mezo, Mercedes; González-Warleta, M.; Giráldez, Francisco Javier  ; Martínez Ibeas, Ana ; Delgado, L. ; Fernández Fernández, M. ; Manga-González, M. Yolanda  artículo
11openAccessPub350.pdf.jpgMar-2005Características de las explotaciones de ganado vacuno de la Comarca de Montaña de Riaño (León)Serrano, Emma; Cerdeño, Ana Isabel ; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; González, Jesús Salvador ; Arceo, Y.; Bazan, Y.; Álvarez, Y.; López, Secundino artículo
13openAccess2008Carcass and meat quality of Assaf milk fed lambs: Effect of rearing system and sexRodríguez, Ana Belén ; Landa, Roberto; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
14openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara ; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  artículo
15openAccessPub328.pdf.jpg2004Classification variables of cattle farms in the mountains of León, Spain.Serrano, Emma; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Bernués, A.; Mantecón, Ángel R.  artículo
16closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg1998Comparative digestibility and digesta flow kinetics in two breeds of sheepRanilla, María José ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier  ; Valdés, Carmen ; Carro Travieso, Mª Dolores artículo
17openAccessPub259.pdf.jpg2001Comparative digestion of herbage by two breeds of sheep: effects of grass maturity stage and level of intakeLópez, Secundino ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
18closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg1997A comparative study of ruminal activity in Churra and Merino sheep offered alfalfa hayRanilla, María José ; Carro Travieso, Mª Dolores ; Valdés, Carmen ; Giráldez, Francisco Javier  ; López, Secundino artículo
19closedAccess2005Comparison of biological and chemical methods, and internal and external standards, for assaying tannins in Spanish shrub speciesÁlvarez del Pino, María C. ; Hervás, Gonzalo  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
20openAccessPub157.pdf.jpg1996Comparison of chemical composition and in vitro organic matter digestibility of herbage samples at different stages of maturity before and after collection through oesophageal fistulaValdés, Carmen ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Fernández Bermúdez, Florentino artículo