Firma en Digital.CSIC (*)
Giráldez, Francisco Javier
 
Centro o Instituto
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y Producción de Herbívoros.
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. CSIC
 
Especialización
Veterinaria. Bioquímica, genética y biología molecular. Inmunología y microbiología.
 
Email
j.giraldez@eae.csic.es
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Palabras Clave:  Meat
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2009]

Resultados 1-5 de 5.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
2closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
3closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Effect of sex and feeding system on feed intake, growth, and meat and carcass characteristics of fattening Assaf lambsRodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Landa, Roberto CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
4closedAccess2007Effects of the inclusion of sodium bicarbonate and sugar beet pulp in the concentrate for fattening lambs on acid-base status and meat characteristicsBodas, Raúl CSIC ORCID; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; López, Secundino CSIC ORCID ; Fernández Díez, Begoña CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
5closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2006Potential use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the estimation of chemical composition of oxen meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo