Firma en Digital.CSIC (*)
Bartolomé, Begoña
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Biotecnología Enológica Aplicada
 
Email
b.bartolome@csic.es
 
 
Página web
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Bartolomé, Begoña
Autor:  Cueva, Carolina
Autor:  González de Llano, Dolores

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessdecipheringtract.pdf.jpg2023Deciphering the interactions between lipids and red wine polyphenols through the gastrointestinal tractTamargo, Alba ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Navarro del Hierro, Joaquín CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID ; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
2openAccessglutacell.pdf.jpg2020Glutathione-stabilized silver nanoparticles: Antibacterial activity against periodontal bacteria, and cytotoxicity and inflammatory response in oral cellsZorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Reciprocal beneficial effects between wine polyphenols and probiotics: an exploratory studyGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Fernández-Díaz, Marta; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
4openAccesssimulabacter.pdf.jpg2022Simulated gastrointestinal digestion of cranberry polyphenols under dynamic conditions. Impact on antiadhesive activity against uropathogenic bacteriaTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Khoo, Christina; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID artículo
5openAccessbeverages-02-00027.pdf.jpg5-oct-2016Some contributions to the study of oenological lactic acid bacteria through their interaction with polyphenolsGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Some new findings on the potential use of biocompatible silver nanoparticles in winemakingGil-Sánchez, Irene CSIC; Monge, Miguel; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Armentia Heras, Gloria; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julian; López-de-Luzuriaga, José M. CSIC ORCID; Olmos, M. Elena; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo