Firma en Digital.CSIC (*)
Sanz Martinez, Pedro Dimas
 
Otras firmas
Sanz, Pedro
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Procesos Innovadores y Calidad en Alimentos (INNOTECHFOOD)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Food Quality and Innovative Processes
 
Email
pedro.sanz@csic.es
 
 
 
 

Resultados 1-20 de 29.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A model to design high-pressure processes towards an uniform temperature distributionOtero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Elvira, Carlos de; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
2openAccess2002Anisakis simplex larva killed by high-hydrostatic-pressure processingMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Application of z transfer functions to heat or mass transfer problems: Their calculation by numerical methodsSalvadori, V; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Domínguez Alonso, Manuel CSIC; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Assessment of starch gelatinization by ultrasonic and calorimetric techniquesAparicio, Cristina CSIC; Resa, Pablo; Elvira, Luis; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Martino, Miriam; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
5openAccessIF_AGROCSIC_4.pdf.jpgsep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, C.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructureOtero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicasAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of high pressure on the reduction of microbial populations in vegetablesArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Equations for the prediction of thermophysical properties of meat productsSanz Martinez, Pedro Dimas ; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Freezing processes in high-pressure domainsSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Fruit preservation under high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Arroyo, G.artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999High pressure response of fruit jams contaminated with Listeria monocytogenesPréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High Pressure-Assisted and High Pressure-Induced Thawing: Two Different ProcessesOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-presssure shift freezing. Part 2. Modeling of freezing times for a finite cylindrical modelSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-pressure shift freezing. Part 1. Amount of ice instantaneously formed in the processOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008High-pressure shift freezing: Recrystallization during storageFernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ice content and temperature determination from ultrasonic measurements in partially frozen foodsAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Ice VI freezing of meat: Supercooling and ultrastructural studiesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Zaritzkya, N. E.; Arabas, J.; Szczepek, J.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
20openAccessMilkPhysProperties-V-Electrical Conductivity_Intern.Agrophysicsv1n1p41-54 (2).pdf.jpg1985Influence of temperature and composition on some physical properties of milk and milk concentrates, V. Electrical conductivityFernández Martín, Fernando CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo