Firma en Digital.CSIC (*):
Sanz Martinez, Pedro Dimas
 
Otras firmas:
Sanz, Pedro
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Procesos Innovadores y Calidad en Alimentos (INNOTECHFOOD)
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico
 
Especialización:
Food Quality and Innovative Processes
 
 
 
 
Email:
pedro.sanz@csic.es
 

Results 1-20 of 20 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A model to design high-pressure processes towards an uniform temperature distributionOtero, Laura ; Ramos, A. M.; Elvira, Carlos de; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Anisakis simplex larva killed by high-hydrostatic-pressure processingMolina García, Antonio D.  ; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Application of z transfer functions to heat or mass transfer problems: Their calculation by numerical methodsSalvadori, V; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Domínguez Alonso, Manuel ; Mascheroni, Rodolfo H.Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Assessment of starch gelatinization by ultrasonic and calorimetric techniquesAparicio, C.; Resa, P.; Elvira, L.; Molina García, Antonio D.  ; Martino, M.; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructureOtero, Laura ; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of high pressure on the reduction of microbial populations in vegetablesArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Equations for the prediction of thermophysical properties of meat productsSanz Martinez, Pedro Dimas ; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H.Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Freezing processes in high-pressure domainsSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Fruit preservation under high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Arroyo, G.Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999High pressure response of fruit jams contaminated with Listeria monocytogenesPréstamo, Guadalupe ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High Pressure-Assisted and High Pressure-Induced Thawing: Two Different ProcessesOtero, Laura ; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-presssure shift freezing. Part 2. Modeling of freezing times for a finite cylindrical modelSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-pressure shift freezing. Part 1. Amount of ice instantaneously formed in the processOtero, Laura ; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
14openAccessMilkPhysProperties-V-Electrical Conductivity_Intern.Agrophysicsv1n1p41-54 (2).pdf.jpg1985Influence of temperature and composition on some physical properties of milk and milk concentrates, V. Electrical conductivityFernández Martín, Fernando ; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Modelling heat transfer in high pressure food processing: A reviewOtero, Laura ; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Procesado de alimentos a Alta Presión y baja temperatura¿Otero, Laura ; Molina García, Antonio D.  ; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Protein denaturation and structural damage during high-pressure-shift freezing of porcine and bovine muscleFernández Martín, Fernando ; Otero, Laura ; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Response to high-pressure, low-temperature treatment in vegetables: Determination of survival rates of microbial populations using flow cytometry and detection of peroxidase activity using confocal microscopyArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Volumetric properties of sunflower and olive oils at temperatures between 15 and 55°C under pressures up to 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Volumetric properties of sunflower methyl ester oil at high pressureAparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martinez, Pedro Dimas Artículo