English   español  

Navegación por Autor Muguerza, B.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 17 de 17
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2006Antihypertensive activity of milk fermented by Enterococcus faecalis strains isolated from raw milkMuguerza, B.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Sánchez, E.; Manso, María A.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amaya; Delgado, M. A.; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
openAccess2004Cepas de Enterococcus Faecalis productoras de péptidos bioactivos, péptidos bioactivos y sus aplicacionesMuguerza, B.; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayapatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Changes in arterial blood pressure in hypertensive rats caused by long-term intake of milk fermented by Enterococcus faecalis CECT 5728Miguel, Marta CSIC ORCID ; Muguerza, B.; Sánchez, E.; Delgado, M. A.; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccess2010Changes in Arterial Blood Pressure of a Soluble Cocoa Fiber Product in Spontaneously Hypertensive RatsSánchez, David CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Moulay, Leila; Muguerza, B.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
openAccess1-s2.0-S0023643810002537-main.pdf.jpgabr-2011Cocoa fibre and its application as a fat replacer in chocolate muffinsMartínez-Cervera, Sandra; Salvador, Ana CSIC ORCID; Muguerza, B.; Moulay, Leila; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-jun-2010Determinación instrumental y sensorial del color de magdalenas de chocolate elaboradas con fibra de cacao como reemplazante de grasaMartínez-Cervera, Sandra; Salvador, Ana CSIC ORCID; Muguerza, B.; Moulay, Leila; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessdic-2006Determination of the antihypertensive peptide LHLPLP in fermented milk by high-performance liquid chromatography-mass spectrometryQuirós del Bosque, Ana CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Muguerza, B.; Delgado, M. A.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Aleixandre, Amaya; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2006Efecto producido por la ingesta crónica de leche fermentada por Enterococcus faecalis CECT 5728 en ratas hipertensasMiguel, Marta CSIC ORCID ; Muguerza, B.; Sánchez, E.; Delgado, M. A.; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of a cocoa polyphenol extract in spontaneously hypertensive ratsQuiñones, Mar; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Muguerza, B.; Aleixandre, Amayaartículo
openAccessjmf.2009.pdf.jpgjun-2010Effect of a Soluble Cocoa Fiber-Enriched Diet in Zucker Fatty RatsSánchez, David CSIC ORCID; Moulay, Leila; Muguerza, B.; Quiñones, Mar; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Evidence that nitric oxide mediates the blood pressure lowering effect of a polyphenol-rich cocoa powder in spontaneously hypertensive ratsQuiñones, Mar; Muguerza, B.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-jun-2011Fibra de cacao y sus aplicaciones como sustituto de grasas en magdalenas de chocolateMartínez-Cervera, Sandra; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Muguerza, B.; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2007Identification of novel antihypertensive peptides in milk fermented with Enterococcus faecalisQuirós del Bosque, Ana CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Muguerza, B.; Delgado, M. A.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amaya; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Mechanisms for antihypertensive effect of CocoanOX, a polyphenol-rich cocoa powder, in spontaneously hypertensive ratsQuiñones, Mar; Sánchez, David CSIC ORCID; Muguerza, B.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
openAccessNutrHosp_23_4_2008.pdf.jpgjul-2008Péptidos antihipertensivos derivados de proteínas de leche y huevoAleixandre, Amaya; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Muguerza, B.artículo
openAccess2015The blood pressure effect and related plasma levels of flavan-3-ols in spontaneously hypertensive ratsQuiñones, Mar; Margalef, Maria; Arola-Arnal, Anna; Muguerza, B.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
openAccess2020_Alcaide_CN_Postprint.pdf.jpg2020Virgin olive oil (unfiltered) extract contains peptides and possesses ACE inhibitory and antihypertensive activityAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Margalef, M.; Bravo, Francisca I. CSIC ORCID; Muguerza, B.; López-Huertas, Eduardo CSIC ORCIDartículo