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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2013 | A quick method for identifying radiolytic hydrocarbons in low-fat-containing food | Toledano, R. M.; Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Cortés, José M.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2011 | Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA) | Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Amphibians and reptiles from Zoltan Kaszab's expeditions to Mongolia held at the Hungarian Natural History Museum | Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; García-París, Mario CSIC ORCID ; Vörös, Judith | artículo |
closedAccess | | 1992 | Analysis of caseins in cheese using ion-exchange chromatography | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, Michael J.; Law, A.J.R.; Banks, J. M. | artículo |
closedAccess | | 1986 | Analysis of free carbohydrates in milk using micropacked columns | Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Analysis of irradiated cooked ham by direct introduction into the programmable temperature vaporizer of a multidimensional gas chromatography system | Barba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1992 | Analysis of the whey protein fraction during ripening of Cheddar type cheese containing heat denatured β-lactoglobulin | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M. | artículo |
openAccess | | 21-feb-2017 | Anfibios procedentes de la Expedición del Pacífico que se conservan en el MNCN: los Epitafios de Jiménez de la Espada. | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2022 | Antioxidant, antihypertensive, hypoglycaemic and nootropic activity of a polyphenolic extract from the halophyte Ice plant (Mesembryanthemum crystallinum) | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN | artículo |
openAccess | | 2012 | Avances científicos en la conservación de Patella ferruginea | Guallart, Javier CSIC ORCID; Templado, José CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Acevedo, Iván CSIC ORCID ; Bonilla, Eusebio; Machordom, Annie CSIC ORCID ; Peña, Juan B. CSIC; Pérez, Josu; Luque, Ángel A.; Martín, Paola | artículo |
closedAccess | | mar-2009 | Beef hamburgers enriched in lycopene using dry tomato peel as an ingredient | García, M. Luisa; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Selgas, M. Dolores | artículo |
closedAccess | | 2018 | Caracterización de nuevos cultivares tipo Picota en función de su perfil de compuestos bioactivos | Bodelón, Óscar G.; Alonso, Jesús CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1989 | Carbohydrate and whey protein composition of dried milk as a possible criterion of heat treatment intensity | Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Morais, F | artículo |
openAccess | | 1992 | Changes in casein levels during the ripenning of Cheddar type cheese made from overheat milk | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M. | artículo |
closedAccess | | 1989 | Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processes | Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredient | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometry | Barba, Carmen CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1987 | Chromatographic determination of lactulose | Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2005 | Clinical implications of temperature curve complexity in critically ill patients | Varela, Manuel; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Mestre, Iván CSIC ORCID; Asensio, Rosa; Galdós, Pedro | artículo |
closedAccess | | mar-2019 | La Colección de Herpetología | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; De la Riva, Ignacio CSIC ORCID | capítulo de libro |