English   español  

Navegación por Autor rp08001

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 194  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Administración de L-carnitina durante el periodo de cebo en corderos con restricción alimentaria durante la lactanciaMartín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cremonesi, P.; Castiglioni, B.; Biscarini, F.; Ceciliani, F.; Alonso, M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAndrés, S._ et al. Pastos 2008 (Cordoba).pdf.jpg2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia CSIC ORCID ; García Navarro, Ricardo CSIC ; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSICcomunicación de congreso
openAccessARTÍCULO CONFERENCIA CURSO _FJ GIRALDEZ_.pdf.jpg2012La alimentación animal y los nuevos productos cárnicosGiráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID material didáctico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ene-2016Alimentation des agneaux : effet du degré de broyage des céréalesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Jaramillo, Esaúl CSIC; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessMEC1 and RAD53.pdf.jpg2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bueno, Avelino CSIC ORCID artículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 1 343.pdf.jpg2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador CSIC; López, Secundino CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgmay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria CSIC; Roehe, R.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Batten, G.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCarballo, D. E._Assessment of the antioxidant_2018.pdf.jpg2018Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
openAccessCarballo_foods-10-02173-v2.pdf.jpg2021Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Gallego, C.; González, A.R.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Arceo, Y.; Bazan, Yoendris; Álvarez, Y.; López, Secundino CSIC ORCID artículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccess2016.5.26 (Blanco_etal_2016_MG) (2).pdf.jpg22-nov-2016Cebo de corderos: utilización de raciones completasBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Frutos, Javier CSIC ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCIDtrabajo de divulgación
openAccessCONGRESOS_Y_CONFERENCIAS926082_VAL (2).pdf.jpg15-feb-2022Changes in the microbiome composition in Churra sheep with a resistant phenotype to infectionCastilla Gómez de Agüero, Verónica CSIC ORCID; Esteban-Blanco, C.; Argüello, H.; Valderas García, Elora CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Arranz, J.J.; Gutiérrez-Gil, Beatriz; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN póster de congreso
openAccessClassification of calves_Montero_Póster2022.pdf.jpg2022Classification of calves by the metabolic profile without previous hypothesisMontero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID póster de congreso