English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/174399
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

La alimentación animal y los nuevos productos cárnicos

AuthorsGiráldez, Francisco Javier ; Morán, Lara ; Blanco, Carolina ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia
Issue Date2012
CitationCurso de innovación en productos cárnicos 1. León (2012)
Description9 páginas.--Trabajo publicado en: Acta/CL: revista de la Aasociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León. Nº 47 (2012)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/174399
Appears in Collections:(IGM) Cursos-Material didáctico
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ARTÍCULO CONFERENCIA CURSO _FJ GIRALDEZ_.pdf109,33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.