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Navegación por Autor Solas, M. Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Frozen storage characteristics of low-salt and low-fat beef patties as affected by Wakame addition and replacing pork backfat with olive oil-in-water emulsionLópez López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Yakan, A.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessfrrozenstorag.pdf.jpg1997Frozen storage of high-pressure- and heat-induced gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle: Rheological, chemical and ultrastructure studiesBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessAccepted_EmulsionsForMeatProducts_TablesFig.pdf.jpg2010Healthier lipid combination oil-in-water emulsions prepared with various protein systems: An approach for development of functional meat productsDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Healthier oils stabilized in konjac matrix as fat replacers in n-3 PUFA enriched frankfurtersSalcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005High pressure processing of meat batters with added walnutsAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High pressure-cooking of chicken meat batters with starch, egg white, and iota carrageenanFernández, P. CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High pressure/thermal treatment of meat batters prepared from freeze-thawed porkCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997High-pressure-induced changes in the characteristics of low-fat and high-fat sausagesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001High-pressure/temperature treatment effect on the characteristics of octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Incorporation of sardine surimi in Bologna sausage containing different fat levelsCavestany Velasco, Marta; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of added salt and neon-muscle proteins on the theology and ultrastructure of gels made from minced flesh of sardine (Sardina pilchardus)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of different types and proportions of added edible seaweeds on characteristics of low-salt gel/emulsion meat systemsCofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Solas, M. Teresa; Bravo, Laura CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of emulsified olive oil stabilizing system used for pork backfat replacement in frankfurtersJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of measurement temperature on the rheological and microstructural properties of glucomannan gels with different thermal historiesHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Konjac gel for use as potential fat analogue for healthier meat product development: Effect of chilled and frozen storageJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
openAccesslowfatpost.pdf.jpg2011Low-fat frankfurters formulated with a healthier lipid combination as functional ingredient: Microstructure, lipid oxidation, nitrite content, microbiological changes and biogenic amine formationDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2010066936A1.pdf.jpg17-jun-2010Method for removing anisakis antigens from, and detecting said antigens in, foodstuffs for human or animal consumptionTejada Yábar, Margarita CSIC ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. Teresasolicitud de patente
openAccess2340978_A1.pdf.jpg11-jun-2010Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animalTejada Yábar, Margarita CSIC ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. Teresasolicitud de patente
openAccess2340978_B1.pdf.jpg24-may-2011Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animalRodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresapatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Microscopia electrónica de barrido (SEM) de larvas de Anisakis vivas y congeladas tratadas con pepsinaTejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angelcomunicación de congreso