English   español  

Navegación por Autor rp09341

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 65 a 84 de 134 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2023Grupo de: Aspectos Biofísicos de los Alimentos, sus Procesos y su Conservación (FoodCRYOPHYS) ICTAN-CSICMolina García, Antonio D. CSIC ORCID vídeo
closedAccess2001High carbon dioxide pre-treatment activates the defence mechanism and avoids responses induced by chilling temperature storage in cherimoya fruitMerodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High carbon dioxide pre-treatment activates the defense mechanism and avoid responses induced by chilling temperature storage in cherimoya fruit.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002High CO2 atmosphere modulating the phenolic response associated with cell adhesion and hardening of Annona cherimola fruit stored at chilling temperatureMaldonado, Roberto; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccess2000High pressure shift freezing and antifreeze proteins: new freezing methods in food technologyMolina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2002High pressure thawing: Different kinds of processesOtero, Laura CSIC ORCID; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
closedAccess2004High-Pressure Partially Gelatinised Tapioca Starch Granules: A Deconstructing Structure ExposedMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008High-pressure shift freezing: Recrystallization during storageFernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High-pressure-treated corn starch as an alternative carrier of molecules of nutritional interest for food systemsDeladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Navarro, Alba S.capítulo de libro
closedAccess2000Histological and physical changes in ripening cherimoya fruit tissues using cryo-SEM and MRI techniquesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Hydrostatic pressure in ultracentrifugation (revisited)Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Hydrostatic pressure in ultracentrifugation revisitedMolina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ice content and temperature determination from ultrasonic measurements in partially frozen foodsAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccess2008Ice crystal dynamics controlled by molecular mobility at different scalesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Ice VI freezing of meat: Supercooling and ultrastructural studiesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Zaritzkya, N. E.; Arabas, J.; Szczepek, J.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccess2011Incorporación de sales metálicas y antioxidantes de yerba mate (Ilex paraguariensis) a gránulos de almidón parcialmente gelatinizado por alta presiónSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Deladino, Lorena; Navarro, Alba S.; Martino, Miriam N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Instrumento para la medida del volumen específicoAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
openAccess2012Interactions between water and triacylglycerols may explain faster aging rates in stored germplasm at low temperaturesSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Ballesteros, Daniel; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Walters, Christinacomunicación de congreso
openAccess2012Invariance of the glass transition temperature of plant vitrification solutions with cooling rateSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Faltus, Miloš; Zámecníkc, Jiri; Kotková, Renata; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Liquid water-ice I phase diagrams under high pressure: Sodium chloride and sucrose models for food systemsGuignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo