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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccess2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessRodriguez_Bencomo_FRI_accepted.pdf.jpg2013Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised winesRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Application of untargeted volatile profiling to investigate the fate of aroma compounds during wine oral processingPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Sherman, Emma; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pinu, Farhana R.artículo
openAccessCTAconsuvino.pdf.jpg2015Aproximaciones analíticas –in vitro e –in vivo para evaluar la liberación del aroma en condiciones de consumo de vinoEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aroma release in the oral cavity after wine intake is influenced by wine matrix compositionEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessoct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-24-01277.pdf.jpg2-abr-2019Assessment wine aroma persistence by using an in vivo PTR-ToF-MS approach and Its relationship with salivary parametersMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Canon, Francis; Feron, Gilles; Guichard, Elisabeth; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccesssep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessbiocompo.pdf.jpg2022Bioconversion of glycosidic precursors from sour guava (Psidium friedrichsthalianum nied.) fruit by the oral microbiota into odor-active volatile compoundsCuadrado-Silva, Carmen Tatiana; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Giraldo, Ramón; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Osorio, Coraliaartículo
openAccessmicrobiota oral humana.pdf.jpg2014Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uvaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessP.II.40-No%20155%20P%20Moreno%20-%20Mu+-oz_et_al_OIV%202010.pdf.jpgjun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig-Pujol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscomparactiva.pdf.jpg2022Comparación entre la percepción ortonasal y retronasal de compuestos volátiles alimentarios sensorialmente activosLópez-Dávalos, Paula Calvo CSIC; Barroso, Rubén; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscomposalivino.pdf.jpg2021La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinosCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessdecreasedretro.pdf.jpg2023Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota compositionCalvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID artículo
openAccess2023Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition: Appendix A. Supplementary materialCalvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID dataset
openAccessCriadoFQPrevisedFINAL160620.pdf.jpg2021Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumptionCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vinoPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso