Mostrando resultados 1 a 20 de 65
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2015 | Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursors | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursors | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised wines | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Application of untargeted volatile profiling to investigate the fate of aroma compounds during wine oral processing | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Sherman, Emma; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pinu, Farhana R. | artículo |
openAccess | | 2015 | Aproximaciones analíticas –in vitro e –in vivo para evaluar la liberación del aroma en condiciones de consumo de vino | Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Aroma release in the oral cavity after wine intake is influenced by wine matrix composition | Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysis | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | oct-2011 | Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysis | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2-abr-2019 | Assessment wine aroma persistence by using an in vivo PTR-ToF-MS approach and Its relationship with salivary parameters | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Canon, Francis; Feron, Gilles; Guichard, Elisabeth; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | sep-2011 | Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumption | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Bioconversion of glycosidic precursors from sour guava (Psidium friedrichsthalianum nied.) fruit by the oral microbiota into odor-active volatile compounds | Cuadrado-Silva, Carmen Tatiana; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Giraldo, Ramón; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Osorio, Coralia | artículo |
openAccess | | 2014 | Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uva | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | jun-2010 | Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes region | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig-Pujol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Comparación entre la percepción ortonasal y retronasal de compuestos volátiles alimentarios sensorialmente activos | López-Dávalos, Paula Calvo CSIC; Barroso, Rubén; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiota | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinos | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition | Calvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition: Appendix A. Supplementary material | Calvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2021 | Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumption | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vino | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |