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1openAccessidentificapacity.pdf.jpg2022Identification, quantification, and characterization of the phenolic fraction of Brunfelsia grandiflora: In vitro antioxidant capacityMateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos-Cevallos, Norma; Castro-Luna, Americo; Ramos-Gonzalez, Mariella; Clavo, Zoyla-Mirella; Quispe-Solano, Miguel; Goya, Luis CSIC ORCID; Rodríguez, José-Luisartículo
2openAccessaditionsalami.pdf.jpg2023Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salamiEspinales, Cindy; Palacios, Sócrates; Plaza-Ibarra, Luis; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo
3openAccessfeedstabil.pdf.jpg2021Feeding broiler chickens with grape seed and skin meals to enhance α- and γ-tocopherol content and meat oxidative stabilityRomero, Carlos CSIC ORCID; Nardoia, Maria; Arija, Ignacio CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Rey, Ana I.; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Chamorro, Susana CSIC ORCIDartículo
4openAccessGrasas y Aceites_2021_72_3_e419.pdf.jpg15-sep-2021Chemical parameters and antioxidant activity of turning color natural-style table olives of the Sigoise cultivar Parámetros químicos y actividad antioxidante de aceitunas de mesa al estilo natural de color cambiante de la variedad SigoiseAit Chabane, Fadila; Tamendjari, Abderezak; Rovellini, Pierangella; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
5openAccessfoods-11-01862.pdf.jpg24-jun-2022Potential Antioxidant and Antiviral Activities of Hydroethanolic Extracts of Selected Lamiaceae SpeciesDuque Soto, Carmen; Borrás Linares, Isabel; Quirantes Piné, Rosa; Falcó, Irene CSIC ORCID; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Segura-Carretero, Antonio; Lozano Sánchez, Jesúsartículo