Buscar en: Instituto del Frío (IF)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 16.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987El SurimiBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Stability of frozen trout I. Treated and untreated minces stored at -12, -18, and -24ºCMoral, A. del CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Viscosity and emulsifying ability of fish and chicken muscle proteinBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Frozen storage behaviour of squid (Loligo vulgaris)Moral, Antonio; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Conservation de hachis de sardine en entreposage à l'état congeléà - 20°C: hachis obtenus à partir de sardine entière, et de sardine étêtée et éviscéréeTejada Yábar, Margarita CSIC ; Moral, A. del CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Distribution and hardness of muscle connective tissue in hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus gibb)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
7openAccessastudprote.pdf.jpg1983A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish proteinJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1982Stability of whole, filleted and minced trout (Salmo irideus Gibb) during frozen storageBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moral, A. del CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
9openAccessParameters_affecting.pdf.jpg1985Parameters affecting viscosity as a quality control for frozen fishBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1980Storage properties of blue whiting after mincing by different methodsBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moral, A. del CSIC; Garcia Matamoros, E.artículo