Buscar en: (CEBAS) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 40.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess7-sep-2002Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic CookingTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
2openAccessmay-2020Effect of the growing area on the methylxanthines and flavan-3-ols content in cocoa beans from EcuadorSamaniego, Iván; Espín, Susana; Quiroz, James; Ortiz, Bladimir; Carrillo, Wilman; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Mena, Pedroartículo
3closedAccessmar-2009Edible coatings containing chitosan and moderate modified atmospheres maintain quality and enhance phytochemicals of carrot sticksSimões, Adriano D. N.; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Puschmann, Rolf; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
4openAccessnutrients-11-00850-v2.pdf.jpg15-abr-2019Chokeberry Juice Containing Polyphenols Does Not Affect Cholesterol or Blood Pressure but Modifies the Composition of Plasma Phospholipids Fatty Acids in Individuals at Cardiovascular RiskPokimica, Biljana; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Zec, Manja; Debeljak-Martačić, Jasmina; Ranković, Slavica; Vidović, Nevena; Petrović-Oggiano, Gordana; Konić-Ristić, Aleksandra; Glibetić, Mariaartículo
5openAccessmetabolites-08-00086.pdf.jpg29-nov-2018Urolithin a is a dietary microbiota-derived human aryl hydrocarbon receptor antagonistMuku, Gulsum E.; Murray, Iain A.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Perdew, Gary H.artículo
6closedAccess2004Polyphenolic compounds of Mediterranean Lamiaceae and investigation of orientational effects on Acanthoscelides obtectus (Say)Regnault-Roger, Catherine; Ribodeau, Michel; Hamraoui, Abdelhaziz; Bareau, Isabelle; Blanchard, Patrice; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
7openAccessHuman-Gut-Microbiome.pdf.jpgfeb-2019Deciphering the Human Gut Microbiome of Urolithin Metabotypes: Association with Enterotypes and Potential Cardiometabolic Health ImplicationsRomo Vaquero, María CSIC ORCID; Cortés-Martín, Adrián; Loria-Kohen, Viviana; Ramírez de Molina, Ana CSIC ORCID; García Mantrana, Izaskun CSIC ORCID; Collado, María Carmen CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
8openAccesslecturaPDF.pdf.jpg2004La granada. Alimento rico en polifenoles antioxidantes y bajo en caloríasGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Pérez-Vicente, Antonioartículo
9openAccessurine_metabolites_antioxidant_effect_after_oral_intake_date.pdf.jpg16-oct-2019Urine metabolites and antioxidant effect after oral intake of date (phoenix dactylifera L.) seeds-based products (powder, bread and extract) by humanPlatat, Carine; Hillary, Serene; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez-Blázquez, J. Alberto; Al-Meqbali, Fatima; Souka, Usama; Al-Hammadi, Suleiman; Ibrahim, Wissamartículo
10openAccessGimenez2021TrendsFST.pdf.jpgago-2021Evidence for health properties of pomegranate juices and extracts beyond nutrition: A critical systematic review of human studiesGiménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo de revisión