Buscar en: (IF) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 77.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of high hydrostatic pressure on mortality and allergenicity of Anisakis simplex L3 and on muscle properties of infested hakeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Viscosity and emulsifying ability of fish and chicken muscle proteinBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Efecto de la temperatura de conservación (-12 y -18ºC) sobre la estabilidad de músculo de merluza picadoTejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Aggregation of myofibrillar proteins in hake, sardine, and mixed minces during frozen storageHuidobro, Almudena; Gamal, Mohamed; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Intangible but not intractable: the prediction of fish 'quality' variables using dielectric spectroscopyKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Oehlenschläger, Jörg; Mierke-Klemeyer, Sabine; Kroeger, Michael; Barr, Ulla-Karin; Floberg, Per; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Martins, Andreia; Batista, Irineu; Cardoso, Carlosartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Tendencias actuales en la utilización del surimiTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Quality of farmed gilthead seabream [Sparus aurata] during ice storage related to the slaughter method and guttingTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudenaartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Gelificación de proteínasMontoro, C.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Importance of frozen storage temperature in the type of aggregation of myofibrillar proteins in cod (Gadus morhua) filletsCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Mazo, M. Luisa del; Torrejón, Purificación; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo