Firma en Digital.CSIC (*)
Estrella, Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Procesos (DPRC)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Grupo de Biotecnología Bacteriana (BIOBACT)
 
Email
N/A
 
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Refined By:
Autor:  Gómez-Cordovés, Carmen
Fulltext:  No Fulltext

Resultados 1-10 de 10.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990HPLC study of the efficiency of extraction of phenolic compoundsFernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Importance of phenolic compounds for the characterization of fruit juicesFernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruitsBengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Phenolic composition of the “Mocán” (Visnea mocanera L.f.)Hernández, Margarita CSIC; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Rabanal, Rosaartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Structure of hydroxycinnamic acid derivatives established by high-performance liquid chromatography with photodiode-array detectionBengoechea, M. Luz; Hernández, M. Teresa CSIC ; Quesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989The influence of yeasts on certain non-volatile components of wineBarcenilla Moraleda, José María CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Hernández, L.artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Variation in phenol content in grapes during ripening: low-molecular-weight phenolsFernández de Simón, Brígida; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Variations in the phenolic composition of fruit juices with different treatmentsHernández, M. Teresa CSIC ; Ausín, Nieves; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo