Firma en Digital.CSIC (*)
Carrascosa, Alfonso V.
 
Centro o Instituto
CSIC - Museo Nacional de Ciencias Naturales (MNCN)
 
Departamento
Biodiversidad y Biología Evolutiva
 
Categoría Profesional
Investigador Cientifico del CSIC
 
Especialización
Biodiversidad y Biología Evolutiva.
 
Email
av.carrascosa@csic.es
 

Refined By:
Autor:  Rivas, Blanca de las

Resultados 1-12 de 12.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessbiogenic_amine_production_Rivas.pdf.jpgoct-2008Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storageRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
2openAccessCharacterization of coagulase-negative...pdf.jpgmar-2013Characterization of coagulase-negative staphylococci isolated from Spanish dry cured meat productsLandeta, Gerardo CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
3openAccessserratia_liquefaciens_IFI65_Rivas.pdf.jpg2007Gene cloning, expression, and functional characterization of an ornithine decarboxylase protein from Serratia liquefaciens IFI65Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
4closedAccess2007In vitro removal of ochratoxin A by wine lactic acid bacteriaPrete, Vincenzo del; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; García-Moruno, Emilia; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
5openAccessstaphylococcus_capitis_Rivas.pdf.jpgene-2007Molecular cloning and functional characterization of a histidine decarboxylase from Staphylococcus capitisRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
6closedAccess2006PCR detection of food bacteria producing the biogenic amines histamine, tyramine, putrescine, and cadaverineRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Marcobal, Ángela CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
7openAccesslactic_acid_bacteria_Curiel.pdf.jpgjul-2011Production of biogenic amines by lactic acid bacteria and enterobacteria isolated from fresh pork sausages packaged in different atmospheres and kept under refrigerationCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
8openAccesscoagulase-negative_staphylococci_Landeta.pdf.jpgdic-2007Screening of biogenic amine production by coagulase-negative staphylococci isolated during industrial Spanish dry-cured ham procesesLandeta, Gerardo CSIC; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-sep-2011Synthesis of propyl gallate by transesterification of tannic acid in aqueous media catalysed by immobilised derivatives of tannase from Lactobacillus plantarumFernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID ; Bolívar Bolívar, Juan Manuel; Rocha-Martín, Javier CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Guisán, José Manuel CSIC ORCID artículo
10openAccessTannic_ Acid-Dependent _Modulation_ of_Selected.pdf.jpg11-jun-2013Tannic Acid-Dependent Modulation of Selected Lactobacillus plantarum Traits Linked to Gastrointestinal SurvivalReverón, Inés CSIC; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Ascaso, Carmen CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCIDartículo
11openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Technological and safety properties of lactic acid bacteria isolated from Spanish dry-cured sausagesLandeta, Gerardo CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
12openAccessrecA_gene_Landeta.pdf.jpgsep-2011Use of recA gene sequence analysis for the identification of Staphylococcus equorum strains predominant on dry-cured hamsLandeta, Gerardo CSIC; Reverón, Inés CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo