Firma en Digital.CSIC (*)
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecología de Alimentos. Grupo: Interacciones bacterias lácticas-levaduras en alimentos
 
Categoría Profesional
Especialista I+D+I
 
Especialización
Elaboración de aceitunas de mesa. Microbiologia, bioquimica y seguridad alimentaria.
 
Email
frgomez@ig.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Palabras Clave:  Fermentation

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessHeliyon_2023_V9_e22608.pdf.jpgdic-2023Evaluation of different nitrogen sources on growth and fermentation performance for enhancing ethanol production by wine yeastsRojo, María Cecilia; Talia, Paola Mónica; Lerena, María Cecilia; Ponsone, María Lorena; Gonzalez, Magalí Lucía; Becerra, Lucía Maribel; Mercado, Laura Analía; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Combina, Marianaartículo
2openAccess1-ene-2024Impact of 1-Methylcyclopropene in Combination with Heat Shock and Dimethyl Dicarbonate on the Physicochemical Profiles of Table Olive FermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
3openAccessfermentation-08-00441.pdf.jpg1-sep-2022Influence of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on the Processing and Microbial Communities of Spanish-Style and Directly Brined Green Table Olive FermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
4openAccessJFoodSci_2023_LP309 a new strain.pdf.jpg23-oct-2023LP309 a new strain of Lactiplantibacillus pentosus that improves the lactic fermentation of Spanish-style table olivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Valero Díaz, Antonio; Vives-Lara, E.; Marín, Ana; Ramírez, Eva CSIC ORCID artículo
5openAccess2014Production of potential probiotic Spanish-style green table olives at pilot plant scale using multifunctional startersRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
6openAccessPostP_2021_FoodMic_V94_103659.pdf.jpgabr-2021Relating starter cultures to volatile profile and potential markers in green Spanish-style table olives by compositional data analysisGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdesartículo