Firma en Digital.CSIC (*)
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos. Grupo: Fitoquímicos, Bioactividad y Desarrollo de Procesos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Fitoquímicos, Bioactividad y Desarrollo de Procesos.
 
Email
jfbg@cica.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Jiménez Araujo, Ana

Resultados 1-20 de 47.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess20093,4-Dihydroxyphenylglycol (DHPG): An Important Phenolic Compound Present in Natural Table OlivesRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Activity of cell wall-associated enzymes in ripening olive fruitFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez-Araujo, Ana ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Activity of glycosidases during development and ripening of olive fruitHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez-Araujo, Ana ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Antioxidant activity of ethanolic extracts from several asparagus cultivarsRodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez-Araujo, Ana artículo
5openAccessPostprint_FoodChem_2016_V196_P917.pdf.jpg1-abr-2016Antioxidant phenolic extracts obtained from secondary Tunisian date varieties (Phoenix dactylifera L.) by hydrothermal treatmentsMrabet, Abdessalem; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antioxidants from Asparagus SpearsGuillén-Bejarano, Rafael ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez-Araujo, Ana artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Apparent digestibility of dietary fibre and other components in table olivesHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Cell wall composition of olivesJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Cell wall phenolics of white and green asparagusRodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Cell wall polysaccharides implied in green olive behaviour during the pitting processJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in pectic polysaccharides during elaboration of table olivesHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in texture and cell wall polysaccharides of olive fruit during "Spanish green olive" processingJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
13openAccessPostP_2008_JFS_V73_PC526.pdf.jpg2008Characterization of asparagus lignin by HPLCJaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Waldron, K.W.; Smith, A.C.; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Correlation between Soaking Conditions, Cation Content of Cell Wall, and Olive Firmness during "Spanish Green Olive" ProcessingJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
15openAccessantioxidants_2022_11-01914.pdf.jpg27-sep-2022Date Seed: Rich Source of Antioxidant Phenolics Obtained by Hydrothermal TreatmentsMrabet, Abdessalem; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
16openAccess1-s2.0-S0362028X22015010-main.pdf.jpg1998Degradation of hemicellulosic and cellulosic polysaccharides in pickled green olivesSánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
17openAccess1-s2.0-S0362028X22015009-main.pdf.jpg1998Degradation of pectic polysaccharides in pickled green olivesSánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Dietary fibre content of table olives processed under different European styles: study of physico-chemical characteristicsJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Dietary fibre from vegetable products as source of functional ingredientsRodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in olives. Characterization of fractionsGuillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo