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Firma en Digital.CSIC (*)
Peñas, Elena
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Categoría Profesional
Investigadora Distinguida
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
elenape@ictan.csic.es
 
 
 
 

Resultados 41-60 de 90.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-abr-2015Fermentation enhances the content of bioactive compounds in kidney bean extractsLimón, Rocío CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Torino, Maria Ines; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
42openAccessoatpre.pdf.jpg2017Health benefits of oat: current evidence and molecular mechanismsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2010High hydrostatic pressure can improve the microbial quality of sauerkraut during refrigerated storagePeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2011High hydrostatic pressure effects on immunoreactivity and nutritional quality of soybean productsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Baeza, M. Luisa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004High pressure and the enzymatic hydrolysis of soybean whey proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High pressure can reduce the antigenicity of bovine whey protein hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Snel, Hans; Floris, René; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
47openAccessHig-pressure_improves.pdf.jpg15-mar-2015High-pressure improves enzymatic proteolysis and the release of peptides with angiotensin i converting enzyme inhibitory and antioxidant activities from lentil proteinsGarcía Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
48openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-feb-2016High-Pressure-Assisted Enzymatic Release of Peptides and Phenolics Increases Angiotensin Converting Enzyme I Inhibitory and Antioxidant Activities of Pinto Bean HydrolysatesGarcía Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Wiczkowski, W.; Zielinska, Danuta; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
49openAccessidentification_functional_Garcia.pdf.jpg15-abr-2017Identification, functional gastrointestinal stability and molecular docking studies of lentil peptides with dual antioxidant and angiotensin I converting enzyme inhibitory activitiesGarcía Mora, Patricia CSIC; Martín-Martínez, Mercedes CSIC ORCID; Bonache de Marcos, María Ángeles CSIC ORCID ; González-Muñiz, Rosario CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
50openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2015Impact of elicitation on antioxidant and potential antihypertensive properties of lentil sproutsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Pihlanto, Anne; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
51closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2010Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
52openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Impact of storage under ambient conditions on the vitamin content of dehydrated vegetablesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
53openAccessindivferment.pdf.jpg2018Individual contributions of Savinase and Lactobacillus plantarum to lentil functionalization during alkaline pH-controlled fermentationBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
54closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of drying by convective air dryer and ultrasound on the vitamin C and β–carotene of carrotsFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
55closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of drying by convective air dryer or power ultrasound on the vitamin C and β-carotene content of carrotsFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
56openAccessfermentation_conditions_Penas.pdf.jpg1-sep-2012Influence of fermentation conditions of Brassica oleracea L. var. capitata on the volatile glucosinolate hydrolysis compounds of sauerkrautsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Pihlava, J. M.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
57closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of fermentation conditions on glucosinolates, ascorbigen and ascorbic acid content in white cabbage (Brassica oleracea ssp. Capitata cv. Taler) cultivated in different seasonsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halinaartículo
58closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Intestinal microbiota in rats fed with tofu (soy curd) treated under high pressureArroyo, G.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Pedrazuela, A.; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
59openAccesslentilpepti.pdf.jpg2021Lentil and fava bean with contrasting germination kinetics: a focus on digestion of proteins and bioactivity of resistant peptidesBautista-Expósito, Sara CSIC; Vandenberg, Albert; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
60openAccessmanufpowder.pdf.jpg2022Manufacture of healthy snack bars supplemented with moringa sprout powderCoello, Karin E.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cartea González, María Elena CSIC ORCID; Velasco Pazos, Pablo CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo