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Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Autor:  Mesías, Marta

Resultados 41-60 de 80.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41openAccessexpocomedescol.pdf.jpg2022Exposición a acrilamida en la dieta de comedores de centros escolaresGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID artículo
42openAccessFatty_acids_profile_in_canned_tuna and sardine after retort.pdf.jpg26-abr-2015Fatty acids profile in canned tuna and sardine after retort sterilization and high pressure thermal sterilization treatmentMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Sevenich, Robert; Briand, J. C.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
43openAccessformationproduction.pdf.jpg2020Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
44openAccessformaL.pdf.jpg2023Formation of acrylamide during the roasting of chia seeds (Salvia hispanica L.)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
45openAccessformabread.pdf.jpg2023Formation of process contaminants in commercial and homemade deep-fried breadcrumbsMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
46openAccessOPEN_SCI_109_uva_antiglicante_HARSHA.pdf.jpg23-mar-2015Grape skin extracts from winemaking by-products as a source of trapping agents for reactive carbonyl speciesSri Harsha, P. S. C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Lavelli, V.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
47openAccessHealteas.pdf.jpg2017Healthy properties of green and white teas: an updatePastoriza, Silvia CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Cabrera-Vique, Carmen; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCIDartículo
48openAccessfoods-09-00247-v2.pdf.jpg24-feb-2020How far is the Spanish snack sector from meeting the acrylamide regulation 2017/2158?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Nouali, Aouatif; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
49openAccess143_OPEN_SCI_Aceitunas.pdf.jpg2021Identification of mitigation strategies to reduce acrylamide levels during the production of black olivesMartín-Vertedor, Daniel; Fernández, Antonio; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Martínez, Manuel; Martín-Tornero, Elisabetartículo
50openAccessOhmic_heating_Baby_foods.pdf.jpg27-ene-2016Impact of conventional sterilisation and ohmic heating on the amino acid profile in vegetable baby foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Wagner, Magali; George, Stéphane; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
51closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
52openAccessimpacthouse.pdf.jpg2020Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish householdsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
53closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent miceDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
54openAccessIndustrial_Martín_Art2020.pdf.jpg2020Industrial strategies to reduce acrylamide formation in Californian-style green ripe olivesMartín-Vertedor, Daniel; Fernández, Antonio; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Martínez, Manuel; Díaz, María CSIC ORCID; Martín-Tornero, Elisabetartículo
55closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of diets rich in Maillard reaction products on calcium bioavailability. Assays in male adolescents and in caco-2 cellsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
56openAccessingesodium.pdf.jpg2010Ingesta de sodio en la dieta de un colectivo de adolescentesMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
57closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Intake of Maillard reaction products reduces iron bioavailability in male adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
58openAccessinvestigabiscui.pdf.jpg2021Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuitsMesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
59openAccessInvestigation on the extractability.pdf.jpg2015Investigation on the extractability of melanoidins in portioned espresso coffeeBartel, C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
60closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Iron Nutrition in AdolescenceMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo