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Navegación por Autor Gallardo, Beatriz

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openAccessEffectofoliveandfishoil.pdf.jpg2013Effect of olive and fish oil calcium soaps fed to early lactating ewes on milk performance and fatty acid profileGallardo, Beatriz; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessEffectsdifferentsourcesof fat.pdf.jpg2014Effects of different sources of fat (calcium soap of palm oil vs. extruded linseed) in lactating ewes' diet on the fatty acid profile of their suckling lambsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gallardo, Beatriz; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresaartículo
openAccessEffectsofextruded.pdf.jpg2013Effects of extruded linseed in ewe diets on the intramuscular fatty acid profile of suckling lambGallardo, Beatriz; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessEffects of olive and fish.pdf.jpg2014Effects of olive and fish oil Ca soaps in ewe diets on milk fat and muscle and subcutaneous tissue fatty-acid profiles of suckling lambsGallardo, Beatriz; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Manso, Teresa; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessanimals-12-01716.pdf.jpg2022Enrichment of ewe’s milk with dietary n-3 fatty acids from palm, linseed and algae oils in isoenergetic rationsManso, Teresa; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Cejudo, Carmen; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccess1-jun-2021Enriquecimiento en ácidos grasos n-3 del queso de ovejas alimentadas con microalgas (schizochytrium sp.)Manso, Teresa; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2018Grape pomace in ewes diet: Effects on meat quality and the fatty acid profile of their suckling lambsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Guerra-Rivas, C.; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresaartículo
openAccessperfilmicro.pdf.jpg2021Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con harina de microalgasManso, Teresa; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con microalgas (schizochytrium sp.)Manso, Teresa; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso