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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Caracterización de nuevos cultivares tipo Picota en función de su perfil de compuestos bioactivosBodelón, Óscar G.; Alonso, Jesús CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscarbointen.pdf.jpg1989Carbohydrate and whey protein composition of dried milk as a possible criterion of heat treatment intensityOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Morais, Fartículo
openAccesschangemilk.pdf.jpg1992Changes in casein levels during the ripenning of Cheddar type cheese made from overheat milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processesOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessjgomezFoodChem.pdf.jpg2017Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredientGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometryBarba, Carmen CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Chromatographic determination of lactuloseMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessCCM2005.pdf.jpg2005Clinical implications of temperature curve complexity in critically ill patientsVarela, Manuel; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Mestre, Iván CSIC ORCID; Asensio, Rosa; Galdós, Pedroartículo
closedAccessÍndice.pdf.jpgmar-2019La Colección de HerpetologíaCalvo, Marta CSIC ORCID ; Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; De la Riva, Ignacio CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessCatalogue_Sanchez_Art2018.pdf.jpg2018Commented catalogue of the herpetological collection from Morocco in the museo nacional de ciencias naturales (Madrid, Spain), with emphasis on the material collected during historical expeditionsSánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composition of free amino acids in infant formulasCaja López, M. del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessCompositional_properties_bioactive_potential_waste...._juice.pdf.jpg2013Compositional properties and bioactive potential of waste material from shrimp cooking juicePérez-Santín, Efrén CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Deposit formation during heat treatment of cows', goats' and ewes' milksRafael, Daniel de; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Deposit formation in a heat exchanger during pasteurization of CO2-acidified milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Rafael, Daniel deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Detection of radiolytic hydrocarbons by supercritical fluid extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysis of irradiated cheeseBarba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of free carbohydrates and Amadori compounds formed at the early stages of non-enzymic browningOlano, Agustín CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of low levels of lactulose in milkRafael, Daniel de; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Development of a functional ingredient from shrimp with bioactive and technological functionalityGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Baccan, G. C.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development, properties, and stability of antioxidant shrimp muscle protein films incorporating carotenoid-containing extracts from food by-productsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo