English   español  

Navegación por Autor rp15269

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 87 a 105 de 105 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmarinedrugs-18-00406.pdf.jpg1-ago-2020Recent advances in astaxanthin micro/nanoencapsulation to improve its stability and functionality as a food ingredientMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccessMedit. Mar. Sci. 17(1) 13-31 (2016).pdf.jpg20-ene-2016Reef building Mediterranean vermetid gastropods: disentangling the Dendropoma petraeum species complexTemplado, José CSIC ORCID ; Richter, A.; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessREPN_1988_257-268.pdf.jpg1988Relación entre factores ambientales y la distribución de las aves nidificantes en una transición climática templado-mediterráneaBustamante, Javier CSIC ORCID ; Gaona, P.; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Rennet - Clotting properties and starter activity on milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessrevisterleche.pdf.jpg1992Review: Thermal treatment of goat's milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccess2017Salud dental en 21 niños con síndrome de deleción 22q11Hoz, A. de la CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Beltri, Paolaartículo
openAccess2009Sea level rise in the Mediterranean Sea: High resolution constraints from vermetid reefs.Silenzi, S.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Fallon, S.; McCulloch, Malcom; Montagna, P.; Templado, José CSIC ORCID ; Trotter, Julie A.; Chemello, R.; Devoti, S.artículo
openAccesssomilk.pdf.jpg2000Some factors influencing the syneresis of bovine, ovine, and caprine milksCalvo, Marta CSIC ORCID ; Balcones, Elenaartículo
closedAccessmay-2017Structural interpretation of El Hierro (Canary Islands) rifts system from gravity inversion modellingSainz-Maza Aparicio, S.; Montesinos, Fuensanta G.; Martí Molist, Joan CSIC ORCID ; Arnoso, José CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Borreguero, A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2015Surviving the Messinian Salinity Crisis? Divergence patterns in the genus Dendropoma (Gastropoda: Vermetidae) in the Mediterranean SeaCalvo, Marta CSIC ORCID ; Alda, Fernando CSIC ORCID CVN ; Oliverio, Marco; Templado, José CSIC ORCID ; Machordom, Annie CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Syneresis rate of cow's, ewe's, and goat's curd. Effect of thermal treatment and ultrafiltrationCalvo, Marta CSIC ORCID ; Espinoza, Ninfa A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Taxonomic and nomenclatural status of Iberian Algyroides (Lacertidae)Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Rubio, José Luis CSIC ORCID; Palacios Arribas, Fernando CSIC; García-París, Mario CSIC ORCID artículo
openAccessHP-shrimp.pdf.jpg2016The effect of high-pressure treatment on functional components of shrimp (Litopenaeus vannamei) cephalothoraxGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessTaxonomic_Sanchez_Art2018.pdf.jpg6-jun-2018The taxonomic status of petropedetes newtonii (Amphibia, Anura, Petropedetidae)Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Castroviejo-Fisher, Santiago; De la Riva, Ignacio CSIC ORCID artículo
openAccessusemanufact.pdf.jpg1995The use of grape must in the elaboration of yoghurt. Changes of carbohydrate composition during manufactureCalvo, Marta CSIC ORCID ; Ordóñez, J. A.; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Tomato powder low in serum as source of lycopene to meat productsCalvo, Marta CSIC ORCID ; Gamez, M. L.; García, M. Luisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-ene-2013Two-way sex change in the endangered limpet Patella ferruginea (Mollusca, Gastropoda)Guallart, Javier CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Acevedo, Iván CSIC ORCID ; Templado, José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Use of rectified grape juice in yogurt edulcorationCalvo, Marta CSIC ORCID ; Diez, O.; Cobos, Angelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Vitamin stability and growth of psychrotrophic bacteria in refrigerated raw milk acidified with carbon dioxideSierra, Isabel; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo