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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Relationships between oxidative stability, triacylglycerol composition, and antioxidant content in olive oil matricesMateos, Raquel CSIC ORCID ; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessPostprint_2016_FoodAdditContA_V33_P391.pdf.jpg29-ene-2016Saturated hydrocarbon content in olive fruits and crude olive pomace oilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Simultaneous determination of long-chain aliphatic aldehydes and waxes in olive oilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessPostP_2012_EJLST_V114_P1417.pdf.jpgdic-2012Specific procedure for analysing steryl glucosides in olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessPP_2022_FoodChem_V366_130588.pdf.jpg14-jul-2021Stepwise strategy based on 1H-NMR fingerprinting in combination with chemometrics to determine the content of vegetable oils in olive oil mixturesAlonso-Salces, Rosa María; Berrueta, Luis Ángel; Quintanilla-Casas, Beatriz; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Tres, Alba; Collado, María Isabel; Asensio-Regalado, Carlos; Viacava, Gabriela Elena; Poliero, Aimará Ayelen; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallo, Blancaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Steryl Glycosides in Foods: an OverviewGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesspp_JGlycobiol_2017_V6-2(Suppl) .pdf.jpg2017Steryl glycosides: The emerging bioactive glycolipids of olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessJ_Braz_Chem_Soc_V25_N9_2014.pdf.jpg2014TAG, DAG and FFA profiles of dry-cured ham by easy ambient sonic-spray ionization mass spectrometry after thermal imprintingFernandes, Gabriel D.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, Daniel; Ruiz, Guillerme C. N. Z.; Ferreira, P. L.; Eberlin, M. N.; Alberici, R. M.artículo
openAccessfoods_2023_12_434.pdf.jpg17-ene-2023The Mineral Oil Hydrocarbon Paradox in Olive Pomace OilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2012Triglyceride-rich lipoprotein regulates APOB48 receptor gene expression in human THP-1 monocytes and macrophagesBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; López Martín, Sergio ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Ortega, Almudena CSIC ORCID; Pacheco, Yolanda M. CSIC ORCID; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Moreno Luna, Rafael; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Update on Aliphatic Aldehydes in Lipid FoodsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessPostP_2012_FoodChem_V132_P1451.pdf.jpgjun-2012Waxy fraction containing long-chain aliphatic aldehydes in virgin olive oilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo