Firma en Digital.CSIC (*)
León Camacho, Manuel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Análisis y quimiometría de grasas animales
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Análisis y quimiometría de grasas animales.
 
Email
mleon@ig.csic.es
 
 
 
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Resultados 21-40 de 41.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccessPostP_2021_FoodChem_V361_130070.pdf.jpg1-nov-2021Effect of season, feeding, and anatomical region on the triacylglycerol profile of Iberian pig fatGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Evolution of volatile hydrocarbons from subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool to differentiate between ripening periods of the processNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Gallardo, Emerenciana CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
23openAccess586.pdf.jpg30-jul-2009Fatty acid and triacylglycerol composition of the subcutaneous fat from iberian pigs fattened on the traditional feed: “Montanera”. effect of anatomical location and length of feedingNarváez-Rivas, Mónica CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Vicario, Isabel M.artículo
24openAccessfoods-10-01748-v3.pdf.jpg29-jul-2021Formation of Lipid and Protein Oxidation Products during In Vitro Gastrointestinal Digestion of Dry-Cured Loins with Different Contents of Nitrate/Nitrite AddedLavado, Guadalupe; Higuero, Nieves; León Camacho, Manuel CSIC ; Cava, Ramónartículo
25openAccessDeodorization.pdf.jpg30-sep-2004Formation of stigmasta-3,5-diene in olive oil during deodorization and/or physical refining using nitrogen as stripping gasLeón Camacho, Manuel CSIC ; Álvarez-Serrano, M.; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
27openAccess541.pdf.jpg30-nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
28openAccess621.pdf.jpg30-dic-2009A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oilsLeón Camacho, Manuel CSIC ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1997Olive oil normalizes the altered distribution of membrane cholesterol and Na+-Li+ countertransport activity in erythrocyte of hypertensive patientsMuriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Guerrero, Aurora; Montilla, Cinta; León Camacho, Manuel CSIC ; Villar, Joséartículo
30openAccessPostP_2020_FoodBiosc_V36_100624.pdf.jpgago-2020Physico-chemical characterisation of Capparis scabrida seed oil and pulp, a potential source of eicosapentaenoic acidAbreu-Naranjo, Reinier; Ramirez-Huila, Wagner Nolasco; Reyes Mera, Jorge Julio; Banguera, Derwin Viafara; León Camacho, Manuel CSIC artículo
31openAccess1045.pdf.jpg30-dic-1994Recomendaciones para la aplicación de algunos métodos analíticos incluidos en el reglamento CEE 2568/91 relativo a las características de los aceites de oliva y de orujo de olivaLeón Camacho, Manuel CSIC ; Cert, Arturo CSICartículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Reduced tillage as an alternative to no-tillage under Mediterranean conditions: A case studyLópez Garrido, Rosa CSIC; Madejón, Engracia CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCIDartículo
33openAccessTrans.pdf.jpg30-mar-2007Revisión de los niveles de acidos grasos trans encontrados en distintos tipos de alimentosGriguol, Viviana; León Camacho, Manuel CSIC ; Vicario, Isabel M.artículo
34openAccessfoods-10-02019-v3.pdf.jpg27-ago-2021SLE Single-Step Purification and HPLC Isolation Method for Sterols and Triterpenic Dialcohols Analysis from Olive OilLeón Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Sterol, aliphatic alcohol and tocopherol contents of Quercus ilex and Quercus suber from different regionsRabhi, Faten; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Tlili, Nizar; Boukhchina, Sadok; León Camacho, Manuel CSIC artículo
36openAccessGrasasYAceites_64_4_e166.pdf.jpgoct-2016Study of volatile alcohols and esters from the subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool for predicting the dry-curing timNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Gallardo, E.; León Camacho, Manuel CSIC artículo
37closedAccess2012Subcutaneous fat triacylglycerols profile from iberian pigs as a tool to differentiate between intensive and extensive fattening systemsGallardo, Emerenciana CSIC; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Pablos, Fernando; Jurado, J. Marcos; León Camacho, Manuel CSIC artículo
38openAccess1057.pdf.jpg30-dic-2010A tentative characterization of volatile compounds from Iberian Dry-Cured Ham according to different anatomical locations. A detailed studyNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Gallardo, Emerenciana CSIC; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; León Camacho, Manuel CSIC artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Thermoxidative stability of triacylglycerols from mutant sunflower seedsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Mancha Perello, Manuel CSIC artículo
40openAccessValorization_Tomato_Processing_by_Products_OA_2018.pdf.jpg7-nov-2018Valorization of tomato processing by-products: Fatty acid extraction and production of bio-based materialsBenítez, José J. CSIC ORCID; Castillo Hernández, Paula Margarita CSIC ORCID; Río Andrade, José Carlos del CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Domínguez-Carmona, Eva María; Heredia, Antonio; Guzmán-Puyol, Susana; Athanassiou, Athanassia; Heredia-Guerrero, José A. CSIC ORCID artículo