Firma en Digital.CSIC (*)
Gutiérrez-Rosales, Francisca
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterizacion y Calidad de Lipidos
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Tecnología pre y poscosecha de productos vegetales
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 1-16 de 16.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1992Action of chlorophylls on the stability of virgin olive oilGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Garrido-Fernández, Juan; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Changes in the main components and quality indices of virgin olive oil during oxidationGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Villafranca, M. J.; Castellano, José María CSIC ORCID artículo
3closedAccess17-mar-2010Combination of an e-nose, an e-tongue and an e-eye for the characterisation of olive oils with different degree of bitternessApetrei, C.; Apetrei, I. M.; Villanueva, Sonia; Saja, José Antonio de CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Rodríguez-Méndez, María Luzartículo
4closedAccessoct-2010Comparison of methods extracting phenolic compounds from lyophilised and fresh olive pulpRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
5openAccessEstudio de la efectividad de las columnas de extracción de octadecilo_PV_Art.pdf.jpg1992Estudio de la efectividad de las columnas de extracción de octadecilo C18 en la evaluación del amargor (K225) del aceite de oliva virgen. Error y esquema analítico del método de valoraciónGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1992Evaluation of the bitter taste in virgin olive oilGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S.; Gutiérrez, R.; Olías Jiménez, José Manuelartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Influence of Storage Temperature on Fruit Ripening and Olive Oil QualityGarcía, José M.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Castellano, José María CSIC ORCID ; Perdiguero, Salud; Morilla Camacho, Ana CSIC; Albi, Miguel A.artículo
8closedAccess19-may-1997Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservationCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
9openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgdic-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Main polyphenols in the bitter taste of virgin olive oil. Structural confirmation by on-line high-performance liquid chromatography electrospray ionization mass spectrometryGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gómez-Rey, M. L.artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2010Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varietiesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Quality of picual olive fruits stored under controlled atmospheresCastellano, José María CSIC ORCID ; García, José M.; Morilla Camacho, Ana CSIC; Perdiguero, Salud; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-nov-2005Solid-phase extraction gas chromatography-ion trap-mass spectrometry qualitative method for evaluation of phenolic compounds in virgin olive oil and structural confirmation of oleuropein and ligstroside aglycons and their oxidation productsRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gil García, María Jesús CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Storage of olives destinated for oil extractionGarcía, José M.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, Salud; Morilla Camacho, Ana CSIC; Albi, Miguel A.artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012β-Glucosidase involvement in the formation and transformation of oleuropein during the growth and development of olive fruits (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under different farming practicesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo