Isabel-Viera-Alcaide-2-150x150.png picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Viera Alcaide, Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos
 
Especialización
Fitoquimicos y calidad de alimentos
 
Email
iviera@ig.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 

Resultados 1-20 de 25.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessmolecules-28-05807-v2.pdf.jpg1-ago-2023A Sustainable Approach for the Valorization of Underutilized Date FruitsHamdi, Amel CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Costa, Susana; Lino-Neto, Teresa; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
2openAccess2024Applications of Saponin Extract from Asparagus Roots as Functional IngredientHamdi, Amel CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo
3openAccessJFSN_2020_6_057.pdf.jpg2020Asparagus Cultivation Co-Products: From Waste to ChanceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
4openAccessfoods_2023_V12_81.pdf.jpg2023Asparagus Fructans as Emerging PrebioticsHamdi, Amel CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Muñoz, Manuel Jesús; Monje Moreno, Jose Manuel; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
5openAccessfoods_11_00652_v2.pdf.jpg23-feb-2022Asparagus Roots: From an Agricultural By-Product to a Valuable Source of FructansViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
6openAccessmarinedrugs-16-00397-v2.pdf.jpg22-oct-2018Bioaccessibility of Marine CarotenoidsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
7openAccessPostprint_2017_FoodChem_V240_P831.pdf.jpgfeb-2018Bioactive compounds in Mexican genotypes of cocoa cotyledon and huskHernández Hernández, Carolina; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
8openAccessCarotenoids_Perez_Galvez_Art2020.pdf.jpg2020Carotenoids and Chlorophylls as AntioxidantsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
9openAccessPostprint_2017_CurrMedChem_V24_P4515.pdf.jpg2017Chemistry in the Bioactivity of Chlorophylls: An OverviewPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
10openAccessPostP_2020_FRI_V136_109484.pdf.jpgoct-2020Development of an accurate and direct method for the green food colorants detectionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
11openAccess561.pdf.jpg30-mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
12openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgsep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
13openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
14openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
15openAccessmolecules_2022_27-06171.pdf.jpg20-sep-2022HPLC-MS2 Analysis of Chlorophylls in Green Teas Establishes Differences among VarietiesHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
16openAccessacs.jafc.1c02815.pdf.jpg30-jul-2021In Vitro Bioaccessibility Protocol for ChlorophyllsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
17openAccessFoodChem_2022_V386_132805.pdf.jpg30-ago-2022Influence of food composition on chlorophyll bioaccessibilityViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
18openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
19openAccessFoodResInt_2023_V173_113330.pdf.jpgnov-2023Mechanisms for the interaction of the milk fat globule membrane with the plasma membrane of gut epithelial cellsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
20openAccessJAgriFoodChem_2022_2c00031_Roca.pdf.jpg15-mar-2022Multiomics Approach To Decipher the Origin of Chlorophyll Content in Virgin Olive OilQuiles, Carlos; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo