Firma en Digital.CSIC (*)
Bartolomé, Begoña
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Biotecnología Enológica Aplicada
 
Email
b.bartolome@csic.es
 
 
Página web
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 121-140 de 176.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
121openAccessfoods-08-00190.pdf.jpg1-jun-2019Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixturesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
122closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Pentoses and hydroxycinnamic acids in Brewer's spent grainBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Santos, M.; Jiménez, J. J.; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
123closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Perspectives of the potential implications of wine polyphenols on human oral and gut microbiotaRequena, Teresa CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Campo, Rosa del; Ávila, Marta CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
124openAccessUncaria tomentosa.pdf.jpg2015Phenolic assesment of Uncaria tomentosa L. (cat’s claw): Leaves, stem, bark and wood extractsNavarro-Hoyos, Mirtha; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Murillo Masis, Renato; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Zamora Ramirez, William; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
125closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruitsBengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC artículo
126closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Phenolic compound profiles and antioxidant capacity of Persea americana Mill. peels and seeds of two varietiesKosińska, A.; Karamać, M.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Dykes, Gary A.artículo
127openAccesspenolicspain.pdf.jpg2006Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
128openAccessphenolcoco.pdf.jpg1996Phenolic inhibitors of α-amylase and trypsin enzymes by extracts from pears, lentils, and cocoaQuesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Nieto, Ofelia CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
129closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phenolics and related substances in alcohol-free beersBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peña-Neira, Alvaro; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
130closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phylogenetic profile of gut microbiota in healthy adults after moderate intake of red wineBarroso, Elvira CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Jiménez, Esther; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
131closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Plant-derived seasonings as sodium salt replacers in foodTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
132closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processingGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
133openAccesspolyphenopatien.pdf.jpg2022Polyphenols and ulcerative colitis: An exploratory study of the effects of red wine consumption on gut and oral microbiome in active-phase patientsTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Manceñido, Noemí; Pajares, Ramón; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
134closedAccess2008Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wineGarcía-Ruiz, A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
135openAccessmanuscrito Potential of wine .pdf.jpg2011Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic aminesGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
136openAccess2023Preparation, characterization and gastrointestinal stability of silk fibroin nanoparticles loaded with red wine polyphenolsPaladines-Quezada, Diego; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Gil-Muñoz, Rocío; Cenis, José Luis; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lozano-Pérez, Antonio Abelartículo
137openAccessCatClaw.pdf.jpg2017Proanthocyanidin characterization and bioactivity of extracts from different parts of Uncaria tomentosa L. (cat’s claw)Navarro-Hoyos, Mirtha; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
138closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humansUrpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
139closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Profiling of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after moderate red wine intakeMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
140closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Profiling of phenolic metabolites in feces from menopausal women after long-term isoflavone supplementationGuadamuro, Lucía CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Delgado, Susana CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Suárez, Adolfo; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo