Mostrando resultados 1 a 20 de 30
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2016 | Actividad esterásica de la saliva: impacto de la composición del vino y relación con las diferencias interindividuales en la liberación intra-oral del aroma | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Rocha, Nuria CSIC ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Adsorción y liberación de compuestos del aroma del vino a la mucosa oral | Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Application of untargeted volatile profiling and data driven approaches in wine flavoromics research | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Sherman, Emma; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Pinu, Farhana R. | artículo |
closedAccess | | 2023 | Application of untargeted volatile profiling to investigate the fate of aroma compounds during wine oral processing | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Sherman, Emma; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pinu, Farhana R. | artículo |
closedAccess | | 2018 | Aroma release in the oral cavity after wine intake is influenced by wine matrix composition | Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Behaviour of aroma compounds during the oral processing of wine: modulation by wine composition and human physiology | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID | tesis doctoral |
openAccess | | 2018 | La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidad | Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Desarrollo de la metodología in-mouth headspace sorptive extraction (twister)para la monitorización de la persistencia intraoral del aroma durante el consumo de vino. Aplicación a vinos con distitnta composición | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2019 | Development of an in-mouth headspace sorptive extraction method (HSSE) for oral aroma monitoring and application to wines of different chemical composition | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vino | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Efecto del contenido de etanol en la liberación intraoral inmediata y prolongada de ésteres frutales del vino y en la persistencia aromática | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2021 | Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processing | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Effect of saliva esterase activity on ester solutions and possible consequences for the in‐mouth ester release during wine intake | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Rocha, Nuria CSIC ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-sep-2019 | Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumption | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 5-ene-2021 | Evaluation of the effect of a grape seed tannin extract on wine ester release and perception using in vitro and in vivo instrumental and sensory approaches | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Impacto de los polifenoles en la capacidad de adsorción de moléculas del aroma a la cavidad oral y su relación con la percepción de la intensidad del aroma del vino | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID | tesis de maestría |
openAccess | | 2019 | Individual differences and effect of phenolic compounds in the immediate and prolonged in-mouth aroma release and retronasal aroma intensity during wine tasting | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Influence of Patagonian Lactiplantibacillus plantarum and Oenococcus oeni strains on sensory perception of Pinot Noir wine after malolactic fermentation | Brizuela, Natalia S.; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Bravo-Ferrada, Bárbara M.; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Semorile, Liliana; Tymczyszyn, E. Elizabeth; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tasting | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tasting: Appendix A. Supplementary material | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | dataset |