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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Kinetics of galactose and tagatose formation during heat-treatment of milkTroyano, Esperanza CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Lactulose, monosaccharides and undenatured serum protein contents in commercial UHT creams and their usefulness for thermal treatment assessmentCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Low molecular weight carbohydrates in pine nuts from Pinus pinea L.Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Modifications and interactions of lactose with mineral components of milk during heating processesMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Monosaccharides and myo-inositol in commercial milksTroyano, Esperanza CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993New parameters for the characterization of relationship between gas chromatographic retention and temperatureFrutos, Mercedes de CSIC ORCID; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Jiménez, María I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood agingCarlavilla, Davinia; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Occurrence of 2-hydroxy-5-methyl-3-hexanone and 3-hydroxy-5-methyl-2-hexanone as indicators of botanic origin in eucalyptus honeysFuente, Esther de la; Valencia-Barrera, R. M.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Occurrence of nitriles in Taraxacum labelled honeysSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Lorenzo, Cristina de; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Optimisation of pressurised liquid extraction for the determination of monosaccharides and polyalcohols in woods used in wine agingAlañón, María Elena; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledadartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Prediction of the separation in gas chromatography. Application to the Analysis of Mixtures with Mixed Stationary Phases and Temperature ProgrammingSanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Presence of some cyclitols in honeySanz, M. Luz CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Proteolysis and volatile components of reduced-fat cheeses made from ultrafiltered milk and different starters supplemented with lactobacilli and Lac-Prt- lactococciRodríguez, J.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Valero, Eusebio; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Purification of lactulose from mixtures with lactose using pressurized liquid extraction with ethanol-water at different temperaturesRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Quantitative determination of carbohydrates in orange juice by gas chromatographyVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccess169CHROMATOGRAPHIA.pdf.jpg1996Rapid Identification of Volatile Compounds in Aromathic Plants by Automatic Thermal Desorption - GC-MSEsteban, J. L.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Fabrellas, B.; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Ready detection of small amounts of lactulose in dairy products by thin-layer chromatographyMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Recent developments in sample preparation for chromatographic analysis of carbohydratesSanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
openAccess2012Sample preparation for the determination of carbohydrates in food and beveragesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Brokl, M. CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Short communication: Identification of the aroma compounds responsible for the floral/rose flavor in water-soluble fractions of Manchego cheeseSoto-Yarritu, P. L.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Taborda-Ocampo, Gonzalo; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSICartículo