Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-26 de 26.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
ene-2005
Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacities of Commercial Mediterranean Vegetable Soups (Gazpachos)
Pinilla, M. José
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
nov-2004
Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy Humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2005
Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Martín-Belloso, Olga
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
1-jun-2005
Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal Processing
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
22-abr-2009
Fatty Acids, Sterols, and Antioxidant Activity in Minimally Processed Avocados during Refrigerated Storage
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
30-ene-2006
Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activity
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2006
Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacity
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
sep-2003
Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
jul-2007
Effects of High Pressure and Mild Heat on Endogenous Microflora and on the Inactivation and Sublethal Injury of Escherichia coli Inoculated into Fruit Juices and Vegetable Soup
Muñoz, Marina
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
oct-2004
Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Martín-Belloso, Olga
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
jun-2006
Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storage
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
12
closedAccess
2009
Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric Fields
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
13
closedAccess
ene-2003
Vitamin C, Provitamin A Carotenoids, and Other Carotenoids in High-Pressurized Orange Juice during Refrigerated Storage
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
ene-2003
Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storage
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
15
closedAccess
1-feb-2008
Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over study
Granado Lorencio, Fernando
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Herrero-Barbudo, Carmen
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martínez, José Antonio
;
Pérez-Sacristán, Belén
;
Blanco-Navarro, Inmaculada
artículo
16
closedAccess
2007
Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humans
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
17
closedAccess
abr-2003
Quantitative bioactive compounds assessment and their relative contribution to the antioxidant capacity of commercial orange juices
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
18
closedAccess
2009
Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortados
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
capítulo de libro
19
closedAccess
ago-2006
Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurization
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
20
closedAccess
jul-2003
High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy Humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
21
closedAccess
may-2009
Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activity
Roldán-Marín, Eduvigis
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Lloría, Rosana
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
22
closedAccess
2005
Effect of processing and storage of fresh-cut onion on quercetin
Martínez, S.
;
Sgroppo, Sonia
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
23
closedAccess
jul-2004
Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.)
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
24
closedAccess
oct-2006
Evaluation of Chemical and Physical (High-Pressure and Temperature) Treatments To Improve the Safety of Minimally Processed Mung Bean Sprouts during Refrigerated Storage
Muñoz, Marina
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
25
closedAccess
1-jun-2008
Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning properties
Roldán-Marín, Eduvigis
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
26
closedAccess
mar-2006
Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-26 de 26.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
25
Cano, M. Pilar
18
Plaza, Lucía
8
Granado Lorencio, Fernando
8
Olmedilla-Alonso, Begoña
6
Martín, Antonio
5
Elez-Martínez, Pedro
4
Martín-Belloso, Olga
2
Muñoz, Marina
2
Pascual-Teresa, Sonia de
2
Roldán-Marín, Eduvigis
.
siguiente >
Palabras clave
12
Vitamin C
9
Carotenoids
7
Orange juice
6
Bioactive compounds
5
High-pressure
4
F2-isoprostanes
4
Refrigerated storage
3
Antioxidant activity
3
Bioavailability
3
Freezing
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2009
2
2008
2
2007
6
2006
4
2005
3
2004
5
2003