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1closedAccessene-2005Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacities of Commercial Mediterranean Vegetable Soups (Gazpachos)Pinilla, M. José; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
2closedAccessnov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
3closedAccess2005Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
4closedAccess1-jun-2005Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal ProcessingSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
5closedAccess22-abr-2009Fatty Acids, Sterols, and Antioxidant Activity in Minimally Processed Avocados during Refrigerated StoragePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccess30-ene-2006Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccess2006Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccesssep-2003Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
9closedAccessjul-2007Effects of High Pressure and Mild Heat on Endogenous Microflora and on the Inactivation and Sublethal Injury of Escherichia coli Inoculated into Fruit Juices and Vegetable SoupMuñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
10closedAccessoct-2004Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
11closedAccessjun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
12closedAccess2009Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric FieldsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
13closedAccessene-2003Vitamin C, Provitamin A Carotenoids, and Other Carotenoids in High-Pressurized Orange Juice during Refrigerated StorageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
14closedAccessene-2003Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
15closedAccess1-feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
16closedAccess2007Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humansPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
17closedAccessabr-2003Quantitative bioactive compounds assessment and their relative contribution to the antioxidant capacity of commercial orange juicesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
18closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
19closedAccessago-2006Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
20closedAccessjul-2003High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
21closedAccessmay-2009Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activityRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of processing and storage of fresh-cut onion on quercetinMartínez, S.; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
23closedAccessjul-2004Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.)Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
24closedAccessoct-2006Evaluation of Chemical and Physical (High-Pressure and Temperature) Treatments To Improve the Safety of Minimally Processed Mung Bean Sprouts during Refrigerated StorageMuñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
25closedAccess1-jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
26closedAccessmar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
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