Buscar en: Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (ICVV)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 23.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2017Gene deletions helping reduce acetic acid production by Saccharomyces cerevisiae during aerated fermentationSalvadó, Zoel CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-dic-2017Alcohol level reduction in wine with non-Saccharomyces speciesMorales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
3openAccess2019El conocimiento del metabolismo de levaduras mejora las perspectivas para reducir el gradoMorales, Pilar CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
4openAccess10-jun-2019Identification of target genes to reduce acetate yield by Saccharomyces cerevisiae under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao CSIC; Andrejev, Sergej; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
5openAccesssaccharomyces_cerevisiae_Curiel.pdf.jpg15-sep-2016Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiaeCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Salvadó, Zoel CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Quirós Asensio, Manuel CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
6openAccessModel_guided.pdf.jpg24-jun-2019Model-guided construction of recombinant S. cerevisiae strains showing lower acetate yield under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao CSIC; Andrejev, Sergej; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-sep-2018Impacto de priones tipo [GAR+] sobre levaduras enológicasMencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de Saccharomyces cerevisiae durante la fermentación en presencia de oxígenoSalvadó, Zoel CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2018[GAR+] prions hardly explain either yeast adaptation to, or sluggish wine fermentationCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
10openAccessene-2016Environmental factors influencing the efficacy of different yeast strains for alcohol level reduction in wine by respirationRodrigues, Alda Joao CSIC; Raimbourg, Typhaine CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDartículo