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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
26-jun-2017
Gene deletions helping reduce acetic acid production by Saccharomyces cerevisiae during aerated fermentation
Salvadó, Zoel
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
póster de congreso
2
closedAccess
4-dic-2017
Alcohol level reduction in wine with non-Saccharomyces species
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
3
openAccess
2019
El conocimiento del metabolismo de levaduras mejora las perspectivas para reducir el grado
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
10-jun-2019
Identification of target genes to reduce acetate yield by Saccharomyces cerevisiae under aerobic conditions
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Andrejev, Sergej
;
Jouhten, Paula
;
Patil, Kiran R.
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
5
openAccess
15-sep-2016
Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiae
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Salvadó, Zoel
CSIC
ORCID
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Quirós Asensio, Manuel
CSIC
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
24-jun-2019
Model-guided construction of recombinant S. cerevisiae strains showing lower acetate yield under aerobic conditions
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Andrejev, Sergej
;
Jouhten, Paula
;
Patil, Kiran R.
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
póster de congreso
7
closedAccess
17-sep-2018
Impacto de priones tipo [GAR+] sobre levaduras enológicas
Mencher-Beltrán, Ana
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Patil, Kiran R.
;
Jouhten, Paula
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
póster de congreso
8
closedAccess
jul-2015
Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de Saccharomyces cerevisiae durante la fermentación en presencia de oxígeno
Salvadó, Zoel
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
póster de congreso
9
closedAccess
1-oct-2018
[GAR+] prions hardly explain either yeast adaptation to, or sluggish wine fermentation
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
;
Tronchoni, Jordi
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Mencher-Beltrán, Ana
CSIC
ORCID
;
Patil, Kiran R.
;
Jouhten, Paula
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
10
openAccess
ene-2016
Environmental factors influencing the efficacy of different yeast strains for alcohol level reduction in wine by respiration
Rodrigues, Alda Joao
CSIC
;
Raimbourg, Typhaine
CSIC
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
;
Morales, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1843
Publications
9
Collections
Autor
23
González García, Ramón
21
Tronchoni, Jordi
17
Curiel, José Antonio
7
Patil, Kiran R.
6
Jouhten, Paula
6
Mencher-Beltrán, Ana
3
Andrejev, Sergej
3
Salvadó, Zoel
2
Quirós Asensio, Manuel
2
Raimbourg, Typhaine
.
siguiente >
Palabras clave
4
Volatile acidity
3
Aerobic fermentation
3
Alcohol level reduction
2
Aerated fermentation
2
Ethanol yield
2
Non-Saccharomyces yeasts
2
Sugar respiration
1
Carbon catabolite derepression
1
Crabtree effect
1
K. lactis
.
siguiente >
Fecha de Publicación
5
2019
4
2018
6
2017
4
2016
4
2015