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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2018
Implications of domestic food practices for the presence of bioactive components in meats with special reference to meat-based functional foods
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
jun-2015
Studies of biogenic amines in Mexican green sausage "chorizo verde"
Ramírez Muñoz, Diana
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Cueto Wong, María Cristina
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
3
closedAccess
2015
Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based Food
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
capítulo de libro
4
closedAccess
2016
Emulsion gels as potential fat replacers delivering β-glucan and healthy lipid content for food applications
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2018
Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken patties
Nardoia, Maria
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Casamassima, Donato
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Chamorro, Susana
CSIC
ORCID
;
Brenes, Agustín
CSIC
artículo
6
closedAccess
2014
Nitrite-free Asian hot dog sausages reformulated with nitrite replacers
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Tahmouzi, S.
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Salas, L.
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2016
Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat products vary by initial LDL-cholesterol levels
Celada, Paloma
;
Sánchez-Muniz, F. J.
;
Delgado-Pando, Gonzalo
CSIC
ORCID
;
Bastida, Sara
;
Espárrago-Rodilla, Manuel
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2008
Additives: Preservatives
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Blázquez Solana, José
capítulo de libro
9
openAccess
2017
Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionales
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carballo, José
CSIC
ORCID
;
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
capítulo de libro
10
closedAccess
2014
Physicochemical properties and riboflavin encapsulation in double emulsions with different lipid sources
Bou, Ricard
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
3159
Publications
9
Collections
Autor
75
Ruiz-Capillas, Claudia
58
Herrero, Ana M.
47
Cofrades, Susana
25
Pintado, Tatiana
21
Triki, M.
16
Carmona, Pedro
13
Bou, Ricard
13
Delgado-Pando, Gonzalo
13
Sánchez-Muniz, F. J.
12
Freire, María
.
siguiente >
Palabras clave
7
Double emulsion
5
Bioactive compounds
5
Functional foods
5
Hydroxytyrosol
5
Technological properties
4
Encapsulation
4
Frankfurter
4
Frankfurters
4
Lipid oxidation
3
Beef sausage
.
siguiente >
Fecha de Publicación
5
2020 - 2021
117
2010 - 2019
1
2008 - 2009