Buscar en: (IF) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 77.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of high hydrostatic pressure on mortality and allergenicity of Anisakis simplex L3 and on muscle properties of infested hakeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Viscosity and emulsifying ability of fish and chicken muscle proteinBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Efecto de la temperatura de conservación (-12 y -18ºC) sobre la estabilidad de músculo de merluza picadoTejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012WEFTA interlaboratory comparison on total lipid determination in fishery products using the Smedes methodKarl, Horst; Oehlenschläger, Jörg; Bekaert, Karen; Bergé, Jean-Pascal; Cadun, Asli; Duflos, Guillaume; Poli, Bianca Maria; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Testi, Silvia; Timm-Heinrich, Maikeartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegarSolas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudenaartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Quality index method developed for raw gilthead seabream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Influencia del tratamiento térmico y la humedad en la calidad de los geles de surimi de tilapiaTejada Yábar, Margarita CSIC ; Álvarez, Cristina CSIC ORCID; Martín, O.; Barbosa Cánovas, Gustavo V.artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990The effect of neutral and oxidized lipids on functionality in hake (Merluccius merluccius L.): A dimethylamine- and formaldehyde-forming species during frozen storageCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo