Firma en Digital.CSIC (*)
Préstamo, Guadalupe
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Email
N/A
 
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Tipología:  artículo

Resultados 1-20 de 40.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Actinidin in kiwifruit cultivarsPréstamo, Guadalupe CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of cell damage in high-pressure-shift frozen broccoli: Comparison with market samplesFernández, Pedro P. CSIC; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the residual immunoreactivity of soybean whey hydrolysates obtained by combined enzymatic proteolysis and high pressurePeñas, Elena CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Ballabio, Cinzia; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fiocchi, Alessandro; Gómez, Rosario CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Availability of isoflavones (genistin, genistein and daidzein) in soybean (Glycine max) curd treated under high pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Biological response of rats fed with tofu treated with high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Broccoli (Brasica oleracea) treated under pressure-shift freezing processPréstamo, Guadalupe CSIC ; Palomares, L.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
7openAccesscellularinduction.pdf.jpg1996Cellular characterization of key developmental stages for pollen embryogenesis inductionGonzález-Melendi, Pablo; Testillano, Pilar S. CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fadón, Begoña; Risueño, María Carmen CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Detection of peroxidase activity in two-dimensional gel electrophoresisPalomares, L.; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Drip loss, peroxidase and sensory changes in kiwi fruit slices during frozen storageFuster Monescillo, Carmen; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
11openAccessdinamictarget.pdf.jpg1996Dynamics of ribosome biogenesis during the pollen developmental program by in situ localization of nucleolar targetsTestillano, Pilar S. CSIC ORCID ; González-Melendi, Pablo; Ahmadian, Paricherer; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Mena, C. G.; Risueño, María Carmen CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of high pressure on the reduction of microbial populations in vegetablesArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effects of blanching and freezing on the structure of carrots cells and their implications for food processingPréstamo, Guadalupe CSIC ; Fuster Monescillo, Carmen; Risueño, María Carmen CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effects of combined high pressure and enzymatic treatments on the hydrolysis and immunoreactivity of dairy whey proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Baeza, M. Luisa; Martínez-Molero, Maria Isabel; Gómez, Rosario CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of pressure processing on strawberry studied by nuclear magnetic resonanceOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Enzymatic proteolysis, under high pressure of soybean whey: Analysis of peptides and the allergen Gly m 1 in the hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Polo, Florentino; Gómez, Rosario CSIC artículo
17openAccessevaluatreat.pdf.jpg2006Evaluation of the residual antigenicity of dairy whey hydrolysates obtained by combination of enzymatic hydrolysis and high-pressure treatmentPeñas, Elena CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Ballabio, Cinzia; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fiocchi, Alessandro; Gómez, Rosario CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Frozen foods treated by pressure shift freezing: Proteins and enzymesPréstamo, Guadalupe CSIC ; Palomares, L.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Fruit preservation under high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Arroyo, G.artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High hydrostatic pressure effects on vegetable structurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo