Firma en Digital.CSIC (*)
Bootello García, Miguel Ángel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales. Grupo: Genética y Bioquímica de Lípidos de Semillas
 
Categoría Profesional
Doctor
 
Especialización
Food Science and Technology.
 
Email
bootello@cica.es
 
 
 
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Refined By:
Autor:  Martínez-Force, Enrique

Resultados 1-12 de 12.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessmar-2012Alternatives to tropical fats based on high-stearic sunflower oilsGarcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
2openAccessGYA_2019_V70_e330.pdf.jpg24-jul-2019Characterization of different ozonized sunflower oils II. Triacylglycerol condensation and physical propertiesLedea-Lozano, O. E.; Fernández-García, L. A.; Gil-Ibarra, D.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
3openAccessPostprint_2018_JAOCS 2018_V95_P1139.pdf.jpgsep-2018Characterization of Sunflower Stearin‐Based Confectionary Fats in Bulk and in Compound CoatingsBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Chong, Peng Siong; Máñez, Ángel; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
4openAccessGrasasAceites_2017_V68_e211.pdf.jpgjun-2017Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persicaChamli, D.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Bouali, I.; Jouhri, S.; Boukhchina, S.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID artículo
5closedAccess4-may-2011Dry fractionation and crystallization kinetics of high-oleic high-stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
6openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V172_P710.pdf.jpg2015Effect of solvents on the fractionation of high oleic-high stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
7openAccessGYA_2016_V67_e149.pdf.jpg2016Effect of the distribution of saturated fatty acids in the melting and crystallization profiles of high-oleic high-stearic oilsBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
8openAccessocl_20_V28_P35.pdf.jpg2021High stearic sunflower oil: Latest advances and applicationsSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo de revisión
9closedAccess15-ene-2011Production of stearate-rich butters by solvent fractionation of high stearic-high oleic sunflower oilSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ago-2013Studies of isothermal crystallisation kinetics of sunflower hard stearin-based confectionery fatsBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Hartel, Richard W.; Levin, Madeline; Martínez-Blanes, José M. CSIC ORCID; Real, Concepción CSIC ORCID; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
11openAccessLWT_2023_V184_115042.pdf.jpg15-jul-2023The effect of enzymatic interesterification on the high oleic-high stearic sunflower oil fractionation and the physico-chemical properties of stearinsSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Piispa, Eija; Hornyák, László; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Tropical vegetable fats and butters: properties and new alternativesSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo