Firma en Digital.CSIC (*)
García, Miguel Ángel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales. Grupo: Genética y Bioquímica de Lípidos de Semillas
 
Categoría Profesional
Doctor
 
Especialización
Food Science and Technology.
 
Email
bootello@cica.es
 
 
 
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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessTAXON - 2022 - Turner - 2907  Proposal to reject the name Cuscuta aggregata  Convolvulaceae.pdf.jpg2022(2907) Proposal to reject the name Cuscuta aggregata (Convolvulaceae)Turner, I.M.; García, Miguel Ángel artículo
2closedAccessMar-2012Alternatives to tropical fats based on high-stearic sunflower oilsGarcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel artículo
3openAccessGYA_2019_V70_e330.pdf.jpg24-Jul-2019Characterization of different ozonized sunflower oils II. Triacylglycerol condensation and physical propertiesLedea-Lozano, O. E.; Fernández-García, L. A.; Gil-Ibarra, D.; Bootello García, Miguel Ángel ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
4openAccessPostprint_2018_JAOCS 2018_V95_P1139.pdf.jpgSep-2018Characterization of Sunflower Stearin‐Based Confectionary Fats in Bulk and in Compound CoatingsBootello García, Miguel Ángel ; Chong, Peng Siong; Máñez, Ángel; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
5openAccessGrasasAceites_2017_V68_e211.pdf.jpgJun-2017Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persicaChamli, D.; Bootello García, Miguel Ángel ; Bouali, I.; Jouhri, S.; Boukhchina, S.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID artículo
6closedAccess4-May-2011Dry fractionation and crystallization kinetics of high-oleic high-stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
7openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V172_P710.pdf.jpg2015Effect of solvents on the fractionation of high oleic-high stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
8openAccessGYA_2016_V67_e149.pdf.jpg2016Effect of the distribution of saturated fatty acids in the melting and crystallization profiles of high-oleic high-stearic oilsBootello García, Miguel Ángel ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
9closedAccess15-Jan-2011Production of stearate-rich butters by solvent fractionation of high stearic-high oleic sunflower oilSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo
10openAccessfpls-13-842260.pdf.jpg2022The Evolution of Cytogenetic Traits in Cuscuta (Convolvulaceae), the Genus With the Most Diverse Chromosomes in AngiospermsIbiapino, Amalia; García, Miguel Angel ; Amorim, Bruno; Baez, Mariana; Costea, Mihai; Stefanović, Saša; Pedrosa-Harand, Andreaartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Tropical vegetable fats and butters: properties and new alternativesSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo