Firma en Digital.CSIC (*):
Bootello García, Miguel Ángel
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales. Grupo: Genética y Bioquímica de Lípidos de Semillas
 
Categoría Profesional:
Doctor
 
Especialización:
Food Science and Technology.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
bootello@cica.es
 

Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessMar-2012Alternatives to tropical fats based on high-stearic sunflower oilsGarcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  ; Bootello García, Miguel Ángel  artículo
2openAccessPostprint_2018_JAOCS 2018_V95_P1139.pdf.jpgSep-2018Characterization of Sunflower Stearin‐Based Confectionary Fats in Bulk and in Compound CoatingsBootello García, Miguel Ángel  ; Chong, Peng Siong; Máñez, Ángel; Garcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  artículo
3openAccessGrasasAceites_2017_V68_e211.pdf.jpgJun-2017Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persicaChamli, D.; Bootello García, Miguel Ángel  ; Bouali, I.; Jouhri, S.; Boukhchina, S.; Martínez-Force, Enrique  artículo
4closedAccess4-May-2011Dry fractionation and crystallization kinetics of high-oleic high-stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel  ; Garcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  artículo
5openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V172_P710.pdf.jpg2015Effect of solvents on the fractionation of high oleic-high stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel  ; Garcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  artículo
6closedAccess15-Jan-2011Production of stearate-rich butters by solvent fractionation of high stearic-high oleic sunflower oilSalas, Joaquín J.  ; Bootello García, Miguel Ángel  ; Martínez-Force, Enrique  ; Garcés Mancheño, Rafael  artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Tropical vegetable fats and butters: properties and new alternativesSalas, Joaquín J.  ; Bootello García, Miguel Ángel  ; Martínez-Force, Enrique  ; Garcés Mancheño, Rafael  artículo