Firma en Digital.CSIC (*)
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecología de Alimentos. Grupo: Interacciones bacterias lácticas-levaduras en alimentos
 
Categoría Profesional
Especialista I+D+I
 
Especialización
Elaboración de aceitunas de mesa. Microbiologia, bioquimica y seguridad alimentaria.
 
Email
frgomez@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Bautista-Gallego, J.

Resultados 1-16 de 16.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessAssessing the Challenges in the Application.pdf.jpg17-may-2017Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
3openAccessGenomeAnnounc_2018_V6_e00379.pdf.jpg2018Draft genome sequences of six Lactobacillus pentosus strains isolated from brines of traditionally fermented Spanish-style green table olivesCalero-Delgado, Beatriz CSIC; Martín-Platero, Antonio M. CSIC ORCID; Pérez-Pulido, Antonio J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Casimiro-Soriguer, Carlos S. CSIC ORCID CVN; Martínez-Bueno, Manuel CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
4openAccess2015Effect of packaging and storage conditions on microbial survival, physicochemical characteristics and colour of non-thermally preserved green Spanish-style Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
5closedAccessabr-2012Effects of salt mixtures on Spanish green table olive fermentation performanceRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
6closedAccessdic-2011Evaluating the effects of zinc chloride as a preservative in cracked table olive packingBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
7closedAccess27-may-2011Exploring the yeast biodiversity of green table olive industrial fermentations for technological applicationsBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
8openAccess2015Fermentation profile of green Spanish-style Manzanilla olives according to NaCl content in brineBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
9closedAccess16-abr-2012Growth/no growth interfaces of table olive related yeasts for natamycin, citric acid and sodium chlorideArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
10closedAccessdic-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
11closedAccessago-2010Lipolytic activity of the yeast species associated with the fermentation/storage phase of ripe olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
12closedAccess2012Multivariate analysis to discriminate yeast strains with technological applications in table olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
13openAccessFrontiers_Microbiol_2012_V3_Art161.pdf.jpg27-abr-2012Potential benefits of the application of yeast starters in table olive processingArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
14openAccess2014Production of potential probiotic Spanish-style green table olives at pilot plant scale using multifunctional startersRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
15openAccessfnut-05-00102_2018.pdf.jpg26-oct-2018Reduction of the Bitter Taste in Packaged Natural Black Manzanilla Olives by Zinc ChlorideBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
16openAccess2015The effect of ZnCl2 on green Spanish-style table olive packaging, a presentation style dependant behaviourBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo