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Firma en Digital.CSIC (*)
Álvarez, M. Dolores
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Reología y textura de alimentos (REOTEXTAL)
 
Categoría Profesional
Científica Titular. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mayoyes@ictan.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2088]
Fecha de Publicación:  [2010 TO 2019]

Resultados 1-20 de 41.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessFOOD.CHEM.2.pdf.jpgmay-2011A rheological characterisation of mashed potatoes enriched with soy protein isolateÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
2openAccess9-oct-2018Association of plasma and urine viscosity with cardiometabolic risk factors and oxidative status. A pilot study in subjects with abdominal obesityHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
3openAccesscharcsensoproper.pdf.jpg2016Characterisation of chickpea flour-based gluten-free batters and muffins with added biopolymers: rheological, physical and sensory propertiesHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
4openAccessSpanisHumus.pdf.jpg2017Characterization of commercial Spanish hummus formulation: Nutritional composition, rheology, and structureÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fuentes, Raúl CSIC; Guerrero, Gonzalo CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
5openAccesscharacdevelop.pdf.jpg2019Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés developmentGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
6openAccessComparative.Characterization.Dietary.pdf.jpgjul-2010Comparative characterization of dietary fibre enriched frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
7openAccessconsumchickeffe.pdf.jpg2016Consumer perceptions, descriptive profile, and mechanical properties of a novel product with chickpea flour: Effect of ingredientsJiménez, M. José CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fuentes, Raúl CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
8openAccesscorneheoproper.pdf.jpg2017Corn starch and egg white enriched gluten-free chickpea flour batters: physical, functional and rheological propertiesHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Dynamic viscoelastic behavior vegetable-based infant pureesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
11closedAccessabr-2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
12openAccesseffetasti.pdf.jpg2019Effect of saliva composition and flow on inter-individual differences in the temporal perception of retronasal aroma during wine tastingCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
13openAccessEffects of high hydrostatic pressure on rheological.pdf.jpgsep-2013Effects of high hydrostatic pressure on rheological and thermal properties of chickpea (Cicer arietinum L.) flour slurry and heat-induced pasteÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fuentes, Raúl CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
14openAccess2015Effects of Pressure, Temperature, Treatment Time, and Storage on Rheological, Textural, and Structural Properties of Heat-Induced Chickpea GelsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fuentes, Raúl CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
15openAccessendeggwhite.pdf.jpg2017End-product quality characteristics and consumer response of chickpea flour-based gluten-free muffins containing corn starch and egg whiteÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Jiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015FORMULATION DEVELOPMENT OF A NEW CHICKPEA GEL USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND INSTRUMENTAL AND SENSORY DATACanet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
17closedAccessjun-2011Functionality of amidated low methoxyl pectin and xanthan gum blends on the texture and color of mashed potatoesCanet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
18openAccessinfluenstabil.pdf.jpg2019Influence of fiber addition on white sauces made with corn starch: Effect on their freezing/thawing stabilityHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
19openAccessinfluemul.pdf.jpg2018Influence of interfacial mechanisms on the rheology of creaming emulsionsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Ridout, Michael J.; Wilde, Peter J.artículo
20openAccessinfluencgutmicro.pdf.jpg2018Influence of viscosity on the growth of human gut microbiotaTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo