mmesias.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Autor:  Mesías, Marta
Autor:  Seiquer, Isabel

Resultados 1-15 de 15.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessmediteradolescen.pdf.jpg2008A Mediterranean dietary style improves calcium utilization in healthy male adolescentsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
2openAccessassesdiet.pdf.jpg2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
3openAccessOPEN_SCI_QUESOS.pdf.jpg2022Bioavailability evaluation of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheese through a combined model of in vitro digestion and Caco-2 cellsPaixão Teixeira, José Luan da; Azevedo Lima Pallone, Juliana; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Consumption of highly processed foods: Effects on bioavailability and status of zinc and copper in adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Dietary calcium utilization among a group of Spanish boys aged 11-14 years on their usual dietsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; López-Frías, Magdalena; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
6openAccessfoods-06-00005.pdf.jpg11-ene-2017Evaluation of the availability and antioxidant capacity of Maillard compounds present in bread crust: Studies in Caco-2 cellsPastoriza, Silvia CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent miceDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of diets rich in Maillard reaction products on calcium bioavailability. Assays in male adolescents and in caco-2 cellsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
9openAccessingesodium.pdf.jpg2010Ingesta de sodio en la dieta de un colectivo de adolescentesMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Intake of Maillard reaction products reduces iron bioavailability in male adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Iron Nutrition in AdolescenceMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
12openAccessmedietadoles.pdf.jpg2012Is the Mediterranean diet adequate to satisfy zinc requirements during adolescence?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Study of the bioavailability of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheeses. Relationships with antioxidant propertiesPaixão Teixeira, José Luan da; Lima Pallone, J.A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The antioxidant effect of a diet rich in Maillard reaction products is attenuated after consumption by healthy male adolescents. In vitro and in vivo comparative studySeiquer, Isabel CSIC ORCID; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Ochoa, Julio J.; Navarro, María Pilar CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009The beneficial effect of Mediterranean dietary patterns on dietary iron utilization in male adolescents aged 11-14 yearsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo