mmesias.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Autor:  Mesías, Marta
Autor:  Seiquer, Isabel
Autor:  Delgado Andrade, Cristina

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessassesdiet.pdf.jpg2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
2openAccessOPEN_SCI_QUESOS.pdf.jpg2022Bioavailability evaluation of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheese through a combined model of in vitro digestion and Caco-2 cellsPaixão Teixeira, José Luan da; Azevedo Lima Pallone, Juliana; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Dietary calcium utilization among a group of Spanish boys aged 11-14 years on their usual dietsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; López-Frías, Magdalena; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
4openAccessfoods-06-00005.pdf.jpg11-ene-2017Evaluation of the availability and antioxidant capacity of Maillard compounds present in bread crust: Studies in Caco-2 cellsPastoriza, Silvia CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent miceDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Intake of Maillard reaction products reduces iron bioavailability in male adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Study of the bioavailability of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheeses. Relationships with antioxidant propertiesPaixão Teixeira, José Luan da; Lima Pallone, J.A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo