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Firma en Digital.CSIC (*)
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica
 
Especialización
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Email
victoria.moreno@csic.es
 
 
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Palabras Clave:  Malolactic fermentation

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; González-Rompinelli, E. CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Tabasco, Raquel CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
5closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
6openAccessVolatile.pdf.jpg2014Volatile and phenolic composition of a Chardonnay wine treated with antimicrobial plant extracts before malolactic fermentationRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo