English   español  

Navegación por Autor Zamorano, J. P.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 5 a 14 de 14 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1993Influence of ethylene removal on the protein pattern of avocado fruits at low temperature storageZamorano, J. P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Involvement of ethylene levels in delayed ripening of avocado cv. >Hass> at low temperatureZamorano, J. P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Mechanical parameters to assess quality changes in cherimoya fruitZamorano, J. P.; Alique, Rafael CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Melanosis inhibition and 4-hexylresorcinol residual levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) following various treatmentsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Modification of specific ripening proteins by low temperature storage of cherimoya (Annona cherimola, Mill.) fruitsMontero, L. M.; Zamorano, J. P.; Plaza, José L. de la; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Polygalacturonase, cellulase and invertase activities during cherimoya fruit ripeningSánchez, J. A.; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael CSICartículo
openAccess1994Relationship between physiological and biochemical parameters in avocado fruits stored at chilling temperatureZamorano, J. P.; Plaza, José L. de la; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Relationship between polyamines and ethylene in cherimoya fruit ripeningEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Montero, L. M.; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Tolerance of cherimoya (Annona cherimola Mill.) to cold storageAlique, Rafael CSIC; Zamorano, J. P.; Calvo, M. L.; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Plaza, José L. de laartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Two-dimensional protein patterns of cherimoya fruit during ripeningMontero, L. M.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro