Mostrando resultados 42 a 61 de 169
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2021 | Desarrollo de analogos de grasa animal basados en emulsiones de aceite de oliva y salvado de avena | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludables | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionales | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt content | López López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Determination of different volatile base components as quality control indices in fish by official methods and flow injection analysis | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Gillyon, Carol M.; Horner, William. F. A. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Determination of preservatives in meat products by flow injection analysis (FIA) | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1999 | Determination of trimethylamine nitrogen and total volatile basic nitrogen in fresh fish by flow injection analysis | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Horner, William. F. A. | artículo |
openAccess | | 2021 | Development of meat products with healthier lipid content: vibrational spectroscopy | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Dry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beads | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Editorial: The microbiological functionality and safety of fermented foods | Mah, Jae-Hyung; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Efecto de la reformulación y métodos de cocción sobre parámetros nutricionales en un producto tipo hamburguesa con composición lipídica mejorada | Sandoval, S.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Efecto en la composición y aceptación sensorial de salchichas frankfurt elaboradas con agentes de carga de aceite de oliva estabilizados con inula o dextrina | Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Selani, Miriam M.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storage | Nardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Effect of an argon-containing packaging atmosphere on the quality of fresh pork sausages during refrigerated storage | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Effect of controlled and modified atmospheres on the production of biogenic amines and free amino acids during storage of hake | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio | artículo |
closedAccess | | 2001 | Effect of controlled atmospheres enriched with O2 in formation of biogenic amines in chilled hake (Merluccius merluccius L.) | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effect of cooking method on the fatty acid content of reduced-fat and PUFA-enriched pork patties formulated with a konjac-based oil bulking system | Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Effect of dietary fermented and unfermented grape skin on broiler chickens | Nardoia, Maria; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Effect of different strategies of Lactobacillus plantarum incorporation in chorizo sausages | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martins | artículo |
closedAccess | | 2020 | Effect of encapsulated Lactobacillus plantarum as probiotic on dry‐sausages during chilled storage | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L. | artículo |