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Navegación por Autor Ruiz-Capillas, Claudia

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Desarrollo de analogos de grasa animal basados en emulsiones de aceite de oliva y salvado de avenaHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSICpóster de congreso
openAccessdesarrollosalud.pdf.jpg2021Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt contentLópez López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Determination of different volatile base components as quality control indices in fish by official methods and flow injection analysisRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Gillyon, Carol M.; Horner, William. F. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Determination of preservatives in meat products by flow injection analysis (FIA)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of trimethylamine nitrogen and total volatile basic nitrogen in fresh fish by flow injection analysisRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Horner, William. F. A.artículo
openAccessdevelopspectro.pdf.jpg2021Development of meat products with healthier lipid content: vibrational spectroscopyRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
openAccessDry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beads.pdf.jpg2021Dry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beadsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID artículo
openAccesseditofood.pdf.jpg2022Editorial: The microbiological functionality and safety of fermented foodsMah, Jae-Hyung; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
openAccess2014Efecto de la reformulación y métodos de cocción sobre parámetros nutricionales en un producto tipo hamburguesa con composición lipídica mejoradaSandoval, S.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessefectfranfu.pdf.jpg2022Efecto en la composición y aceptación sensorial de salchichas frankfurt elaboradas con agentes de carga de aceite de oliva estabilizados con inula o dextrinaPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Selani, Miriam M.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
openAccessEffAddStorage.pdf.jpg2017Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storageNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of an argon-containing packaging atmosphere on the quality of fresh pork sausages during refrigerated storageRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of controlled and modified atmospheres on the production of biogenic amines and free amino acids during storage of hakeRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of controlled atmospheres enriched with O2 in formation of biogenic amines in chilled hake (Merluccius merluccius L.)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of cooking method on the fatty acid content of reduced-fat and PUFA-enriched pork patties formulated with a konjac-based oil bulking systemSalcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccesseffechicke.pdf.jpg2017Effect of dietary fermented and unfermented grape skin on broiler chickensNardoia, Maria; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICpóster de congreso
openAccesseffectorigin.pdf.jpg2019Effect of different strategies of Lactobacillus plantarum incorporation in chorizo sausagesPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martinsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of encapsulated Lactobacillus plantarum as probiotic on dry‐sausages during chilled storagePasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo