English   español  

Navegación por Autor Ribotta, Pablo D.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesslibro panificacion-2009.pdf.jpgsep-2009Alternativas tecnológicas para la elaboración y la conservación de productos panificadosRibotta, Pablo D.; Tadini, Carmen Cecilia; de Alcântara Pessoa Filho, Pedro; Gularte, Márcia Arocha; Collar, Concha CSIC ORCID; Galotto, María José; Gómez Pallarés, Manuel; Guarda, Abel; Guzmán, Romel; Lappe–Oliveras, Patricia; León, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Moreno Terrazas, Rubén; Oliete, Bonastre; Pedroza Islas, Ruth; Pérez, Gabriela T.; Pérez Sira, Elevina E.; Quezada-Gallo, Jesús Alberto; Sívoli, Liliam; Tadini, Carmen Cecilia; Añón, María Cristinalibro
openAccessJ Science Food Agricult-2007-87-2576-2582.pdf.jpgnov-2007Effect of microbial transglutaminase on the protein fractions of rice, pea and their blendsMarco, Cristina; Pérez, Gabriela T.; Ribotta, Pablo D.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessStarch-Effects of enzymatic modification of soybean protein.pdf.jpg18-jun-2010Effects of enzymatic modification of soybean protein on the pasting and rheological profile of starch-protein systemsRibotta, Pablo D.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessFood Hydrocolloids-2012-Ribotta.pdf.jpgmay-2012Enzymatic modifications of pea protein and its application in protein-cassava and corn starch gelsRibotta, Pablo D.; Colombo, Andrés; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2023Mathematical modeling of the spray drying processes at laboratory and pilot scales for the development of functional microparticles loaded with chia oilBordón, María Gabriela; Alasino, Noelia P.X.; Camacho, Nahuel M.; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Ribotta, Pablo D.; Martínez, Marcela L.artículo
openAccesslibro panificacion-2007.pdf.jpg2007De tales harinas, tales panes. Granos, harinas y productos de panificación en IberoaméricaLeón, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Gómez Pallarés, Manuel; Brites, Carla; Haros, Monika CSIC ORCID ; Trigo, Maria João; Pedroza Islas, Ruth; Pérez Sira, Elevina E.; Gularte, Márcia Arocha; Igrejas, Gilberto; Collar, Concha CSIC ORCID; Repo-Carrasco, Ritva; Cortez, Gladys; Onofre Montes, Rafael; Quispe Villalpando, Lidia; Ramos Calderón, Isabel; Puppo, María Cecilia; Gularte, Márcia Arocha; Pérez, Gabriela T.; Ribotta, Pablo D.; Añón, María Cristina; Oliete, Bonastre; Ronayne, Patricia; Benedito Mengod, Carmen libro