English   español  

Navegación por Autor Gallardo, José Manuel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 22 a 41 de 195 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCalculo_tiempo_esterilizacion.pdf.jpg1981Cálculo del tiempo de esterilización de conservas de pescado por métodos analíticosGallardo, José Manuel CSIC; Casares, J. J.artículo
openAccessVarios_1974.pdf.jpgoct-1974Canbios en el valor nutritivo del pescado durante el procesamientoGallardo, José Manuel CSICtrabajo de divulgación
closedAccess1990Changes in flesh lipids and fill oils of albacore (Thunnus alalunga) during canning and storageAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccess1988Changes in free amino acids content in albacore (Thunnus alalunga) muscle during thermal processingPérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Franco, José M. CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in free amino acids of hake (Merluccius merluccius L.) muscle during frozen storageGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Franco, José M. CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
openAccessChanges_lipids_sterilizing.pdf.jpg1997Changes in lipids during different sterilizing conditions in canning albacore (Thunnus alalunga) in oilAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessChanges_liver_proteins_rats_2017.pdf.jpg2017Changes in liver proteins of rats fed standard and high-fat and sucrose diets induced by fish omega-3 PUFAs and their combination with grape polyphenols according to quantitative proteomicsMéndez, Lucía CSIC ORCID; Ciordia, Sergio; Fernández, María Soledad; Juárez, Silvia; Ramos, Antonio; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Nogués, M. R.; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccess1990Changes in volatile bases and trimethylamine oxide during the canning of albacore (Thunnus alalunga)Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Franco, José M. CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessCharacterization_partial_sequencing.pdf.jpg2001Characterization and partial sequencing of species-specific sarcoplasmic polypeptides from commercial hake species by mass spectrometry following two-dimensional electrophoresisPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Marina, Anabel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
openAccessCaracterization_of_Foodborne_OA_2017.pdf.jpg2017Characterization of foodborne strains of Staphylococcus aureus by shotgun proteomics: functional networks, virulence factors and species-specific peptide biomarkersCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Böhme, K.; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Characterization of the nuclease diphosphate kinase B (NDKB) in the Merlucciidae family by MALDI-TOF-MS and nESI-MS de novo sequencingCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benito; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
closedAccess15-ene-2009Chemical changes during farmed coho salmon (Oncorhynchus kisutch) canning: Effect of a preliminary chilled storageRodríguez, Alicia; Carriles, Nicolás; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccess07570.pdf.jpg2009Chemical Changes in Chilled Farmed Salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of Previous High Pressure TreatmentRodríguez, Alicia; Ortega-Pérez, Inmaculada; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Sierra, Yohanina; Gallardo, José Manuel CSIC; Tabilo-Munizaga, Gipsy; Pérez-Won, Mario; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Chemical Composition and Nutricional Value of a Finfish Species Rejected to Sea: Rock CodGonzález, M. Jesús CSIC ORCID; Silva, Elsa CSIC; Núñez, Cruz; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCinquentenario_IIM_2001.pdf.jpg2001Cinquentenario Instituto de Investigaciones Marinas de Vigo (1951-2001)Gómez-Larrañeta, Manuel CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Murado García, Miguel Anxo; Vázquez Rodríguez, Antonio CSIC; Labarta, Uxío CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Figueras Huerta, Antonio CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessCoresterol_acidos_grasos.pdf.jpg1981Colesterol y ácidos grasos insaturados en moluscosGallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; González Fernández, Pilar CSICartículo
openAccessproofs c0ay00457j.pdf.jpg2010Comparative analysis of protein extraction methods for the identification of seafood-borne pathogenic and spoilage bacteria by MALDI-TOF mass spectrometryBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccess1992Comparison of six methylation methods on marine lipidsMedina, Isabel CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Complete de novo sequencing of allergenic proteins using Bottom-Up proteomics and accurate molecular mass measurement by FTICR-MSCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Cañas, Benito; Barros, Lorena CSIC; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
openAccessLopez_Benito_et_al_1974.pdf.jpg1974Contenido de estaño en conservas de mejillones en escabecheLópez-Benito, Manuel; Gallardo, José Manuel CSIC; Gil, Manuel CSICinforme técnico